Εταιρικά πακέτα

Έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις με τους υπαλλήλους σας και το δίκτυό σας – γιατί να δείξετε την εκτίμησή σας με ένα καθημερινό δώρο; Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Το Tailor-Μade Experience μπορεί να σας βοηθήσει!

Είδη εταιρικών δώρων

Δώρα πελατών και συνεργατών

Έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε καλές επιχειρηματικές σχέσεις – μην επιβαρύνεστε με περισσότερα πράγματα! Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μια εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Βραβεία διαγωνισμού

Θέλετε να οργανώσετε έναν διαγωνισμό ή μια δωρεά; Αυξήστε τις πωλήσεις σας και τη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας βοηθώντας σας να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις για όλη σας τη ζωή με φοβερά βραβεία. Θα τα φροντίσουμε όλα για εσάς.

Εταιρικά δώρα και ανταμοιβές των εργαζομένων

Ψάχνετε για ανταμοιβές των εργαζομένων που θα λειτουργούν ως κίνητρα και θα είναι αξέχαστα; Διαθέτουμε πάνω από 30  εμπειρίες, που προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα και στον εκάστοτε πορτοφόλι. Επιθυμείτε να το αγοράσετε ως εταιρικό δώρο;

Το Tailor-Made Experience μπορεί να τοποθετήσει σε κάθε δωροκάρτα το λογότυπο της εταιρείας σας και να συμπεριλάβει ένα προσωπικό μήνυμα για κάθε παραλήπτη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το αναφέρετε αυτό στο check out στο “Το προσωπικό σας μήνυμα” και  εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας  για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες.

Ανάπτυξη ομάδας και εκδηλώσεις πελατών

Γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν είναι εύκολο να οργανώσετε ημέρες για ανάπτυξη ομάδων ή εκδηλώσεις πελατών. Η προσωπική μας βοηθός δημιουργεί χιλιάδες εκδηλώσεις και εκπληκτικές αναμνήσεις – θα κάνουμε το ίδιο για εσάς, και έτσι θα εξοικονομείτε  χρόνο και χρήμα.

Εύρος Τιμών

-

Tags

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart