Γινε συνεργατης

Γίνε συνεργάτης του Tailor-Made Experience

 

Μόλις εγγραφείτε για να προσφέρετε την εμπειρία σας στο Tailor-Made Experience, εμείς με τη σειρά μας χρησιμοποιούμε την δύναμη της διαφήμισης για να εισαγάγουμε νέους πελάτες σε εσάς. Δεν πληρώνετε τίποτα για την παρουσία σας στο site – ζητάμε απλώς ένα ποσοστό από αυτό που κερδίζετε από τις εμπειρίες που πραγματοποιήσατε μέσω της μεσολάβησής μας.

Κατά τη πραγματοποίηση της εμπειρίας  οποιοδήποτε επιπλέον έξοδο προκύψει είναι εξ ολοκλήρου δικό σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, μόνο ανταμοιβή – οι πελάτες μας αποκτούν την εμπειρία μιας ζωής και εσείς με τη σειρά σας αποκτάτε νέους πελάτες και μια ανοδική πορεία και παρουσία στον χώρο της διαφήμισης!
Τι προσφέρετε;

Προσφέρετε την εμπειρία σας στο Tailor-Μade Εxperience και περιμένετε την επιβεβαίωση μας ότι είστε μέρος αυτής της μοναδικής περιπέτειας  «Γίνετε συνεργάτης».

Όταν ένας πελάτης έχει αγοράσει την εμπειρία σας, έχει ορισμένο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία αγοράς για να το χρησιμοποιήσει (μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας περιόδους διαθεσιμότητας).

Η προσωπική μας βοηθός θα οργανώσει κάθε κράτηση και θα σας στείλει ένα τιμολόγιο “proforma”, οπότε δεν υπάρχει επιπλέον εργασία για εσάς. Θα έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο της δικής σας εμπειρίας και τι λειτουργεί για εσάς: τι θέλετε να παρουσιάσετε (πρέπει να ταιριάζει με την αρχική περιγραφή της εμπειρίας σας), τη διαθεσιμότητα, και τις περιόδους ακύρωσης καθώς και τις εικόνες.

Πώς λειτουργεί;

Ο πελάτης αγοράζει την εμπειρία σας, είτε για τον εαυτό του είτε για δώρο. Ο παραλήπτης έχει 3 μήνες για να πραγματοποιήσει την εμπειρία από την ημερομηνία αγοράς, δεδομένου ότι έχετε ορίσει λήξη της συμφωνίας στους 3 μήνες.

Η προσωπική μας βοηθός σας στέλνει ένα “τιμολόγιο proforma” που επιβεβαιώνει την αγορά της εμπειρίας σας, με τα στοιχεία του αγοραστή και έναν αριθμό αναφοράς, και σας καταβάλλει το μερίδιό σας από την κράτηση. (Λαμβάνουμε διαφορετικό ποσό εάν είστε αποκλειστικός συνεργάτης και διαφορετικό εάν είστε μη αποκλειστικός συνεργάτης).

Μόλις ο πελάτης αποφασίσει πότε θα ήθελε να πραγματοποιήσει την εμπειρία, θα επικοινωνήσει μαζί σας με τον αριθμό αναφοράς και θα κάνετε κράτηση για τη πραγματοποίηση της εμπειρίας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας (μπορεί να αλλάξει τη κράτηση μόνο μια φορά). Έρχεται σε σας για την εμπειρία του και έπειτα την απολαμβάνει!

Για τον πελάτη που επιθυμεί να πραγματοποιήσει άμεσα την εμπειρία, σας ζητάμε να κανονίσετε τις κρατήσεις απευθείας μαζί τους για να γίνει η διαδικασία της πραγματοποίησης αυτής της εμπειρίας πιο ομαλά.

Για εταιρικές ή ομαδικές κρατήσεις, το Tailor-Made Experience θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συμφωνήσουμε για τις κρατήσεις.

Πώς θα επωφεληθείτε;

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες

‘Οσο πιο πολλοί νέοι επισκέπτες εισέρχονται στο site και στα social media κάθε μήνα, τόσα περισσότερα νέα μάτια θα βλέπουν την επιχείρησή σας.

Διαφημιστικές καμπάνιες και εμπορική αντιπροσώπευση

Επιπλέον θα μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες και από τα υπόλοιπα κανάλια μας, από  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας.

Ενισχύστε τις πωλήσεις σας

Αύξηση των πωλήσεων σας μήνα με τον μήνα, με μεγαλύτερη αύξηση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Χωρίς κόστος

Δεν απαιτείται επιπλέον προϋπολογισμός για τη διαφήμιση.

Εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης

Οι  πελάτες σας μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο από την άνεση του σπιτιού τους,  (καμιά φορά με χαμηλότερες τιμές από τις κλασσικές).

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart