‘Οροι και προϋποθέσεις για τον συνεργάτη

‘Οροι

Αυτή είναι μια περίληψη των Όρων Συναλλαγών των συνεργατών μας. Δεν πρέπει να υποκαθιστά την ανάγνωση της πλήρους έκδοσης. Οι κεφαλαιοποιημένοι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη σύνοψη καθορίζονται στους Όρους Συναλλαγών των συνεργατών.

 • Το Tailor-Made Experience παρέχει μια πλατφόρμα κράτησης στο οποίο μπορείτε να διαφημίσετε τα συνεργατών μοναδικές εμπειρίες και υπηρεσίες που σας προσφέρουμε στην εταιρεία σας σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα των δυνητικών πελατών.
 • Στο πλαίσιο των υπηρεσιών του Tailor-Made Experience (περαιτέρω λεπτομέρειες στην πλήρη έκδοση) παρέχουμε στους Συνεργάτες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το Agenda, το σύστημα διαχείρισης ημερολογίων της εταιρείας μας, το οποίο διαθέτει ένα τεράστιο φάσμα χαρακτηριστικών, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά για την επιχείρησή σας.
 • Είμαστε υπεύθυνοι για την οργάνωση και την ολοκλήρωση Tailor-Made Experience κρατήσεων, Κρατήσεων eVoucher, Κρατήσεων με Προπληρωμένες Widget καθώς και εμπειρίες διανυκτέρευσης και διαλείμματα που ορίζονται με βάση τους παρόντες Όρους  Συναλλαγών των συνεργατών, των εμπορικών αντιπροσώπων σας.
 • Για τις Κρατήσεις Προπληρωμένου Παραθύρου, τις Κρατήσεις Tailor-Made Experience και τις και εμπειρίες διανυκτέρευσης, θα εισπράξουμε πληρωμές από Προπληρωμένα Widget πελατών ή/και από Tailor-Made experience Πελάτες εξ ονόματός σας και η επιτυχής λήψη πληρωμής από εμάς θα εκταμιεύσει το χρέος σας προς εσάς.
 • Εάν οι πελάτες του Tailor-Made Experience αποφασίσουν να “Πληρώσουν στον Χώρο”, είτε θα αφαιρέσουμε το ποσοστό μας από αυτό που σας χρωστάμε είτε αν δεν διαθέτουμε επαρκείς πόρους, το ποσό που θα καταβάλλετε σε εσάς θα αναγράφεται στη Δήλωση Εισαγωγών . Θα σας στείλουμε μια δήλωση τιμολογίου δύο φορές το μήνα, η οποία θα αναφέρει τι σας οφείλουμε για τις Εκπληρωμένες Κρατήσεις, που μας χρωστάτε (π.χ. ποσοστό, Τέλη Επεξεργασίας, Μηνιαία Προμήθεια Εγγραφής, οποιαδήποτε Προμήθεια Καταχώρησης κλπ.) Και το υπόλοιπο που προκύπτει (είτε μας χρωστάτε, σας χρωστάμε ή είτε το υπόλοιπο είναι διακανονισμένο).
  • Αν σας χρωστάμε, θα το καταβάλλουμε στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της δήλωσης τιμολογίου.
  • Εάν μας χρωστάτε, θα σας ζητήσουμε να μας πληρώσετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της δήλωσης τιμολογίου.
  • Σε περίπτωση διευθέτησης του υπολοίπου, θα εξηγήσουμε στη δήλωση τιμολογίου ότι δεν υπάρχει τίποτα περαιτέρω αναγκαίο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες με την πληρωμή του οφειλόμενου υπολοίπου εντός της απαιτούμενης προθεσμίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η χρέωση εγγραφής δεν επιστρέφεται.

 • Εαν μια Tailor-Made Experience κράτηση ή μια εξαργυρωμένη Κράτηση eVoucher θεωρείται ως Νέα Κράτηση ή Επαναληπτική Κράτηση (και κατά συνέπεια εάν χρεώνεται η Προμήθεια Εργασίας ή Αμοιβής Επεξεργασίας) εξαρτάται από το πότε ο Πελάτης είχε τελευταία επιτυχημένη συνάντηση (βλ. τον τόπο σας και εάν υπάρχουν στην βάση δεδομένων πελατών σας και αν ναι, όταν δημιουργήθηκαν στη βάση δεδομένων πελατών. Ένας πελάτης θα αναγνωρίζεται χρησιμοποιώντας τη (1) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. ή (2) τον αριθμό τηλεφώνου μαζί με το όνομά τους.
 • Οι νέες κρατήσεις περιλαμβάνουν εκείνες στις οποίες ο Πελάτης δεν είχε επιτυχία τις τελευταίες 365 ημέρες και οι επαναλαμβανόμενες κρατήσεις περιλαμβάνουν εκείνες στις οποίες ο Πελάτης είχε επιτυχημένο διορισμό τις τελευταίες 365 ημέρες. Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε τον πλήρη ορισμό των Νέων και Επαναλαμβανόμενων Κρατήσεων που μπορείτε να βρείτε στη παράγραφο,
 • 2 των Όρων Συνεργασίας των συνεργατών.
 • Οι κρατήσεις Widget θα υπόκεινται πάντοτε σε Αμοιβή Επεξεργασίας (όχι στο ποσοστό) και σε εμπειρίες με διανυκτέρευση, ολοήμερες ή σε διακοπές θα υπόκεινται στο ποσοστό που συμφωνείται μεταξύ των μερών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της Συμφωνίας Συνεργασίας.
 • Μπορείτε να επιλέξετε τη μονάδα λογισμικού “point of sale” που είναι πλήρως ενσωματωμένη στο λογισμικό της Agenda (Tailor-Made Εxperience POS Software) ή και στο συνοδευτικό συρτάρι μετρητών με ενσωματωμένο εκτυπωτή αποστολής (Star Micronics mPOP) ). Προκειμένου να λάβουν το λογισμικό POS, οι συνεργάτες πρέπει να επιλέξουν αν θα το κάνουν στη Συμφωνία Συνεργασίας ή άλλως και πρέπει να δηλώσουν εάν επιθυμούν επίσης να λάβουν από το Tailor-Made Experience POS Hardware. Το κόστος για το Tailor-Made Experience POS Hardware πρέπει να καταβληθεί εκ των προτέρων στο Tailor-Made Experience. Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε όλους τους όρους που ισχύουν για το POS του Tailor-Made Experience στην παράγραφο 5 των όρων συναλλαγής των συνεργατών πριν από την παραγγελία.
  Είστε υπεύθυνοι για τις Υπηρεσίες Συνεργατών που παρέχετε στους Πελάτες της εταιρείας σας και η σύμβαση για αυτές τις Υπηρεσίες Συνεργατών είναι μεταξύ εσάς και του Πελάτη. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση υπεύθυνοι έναντι των Πελατών για τις Υπηρεσίες Συνεργατών που λαμβάνουν από εσάς.
 • Έχετε κάποιες υποχρεώσεις στο Tailor-Made Experience σε αντάλλαγμα για την παραλαβή των υπηρεσιών σας. Αυτά παρατίθενται λεπτομερώς στην πλήρη έκδοση, αλλά ορισμένα σημαντικά είναι τα εξής:
  • Συμφωνείτε να καταβάλετε όλες τις εφαρμοστέες χρεώσεις (π.χ. ποσοστό, Τέλη Επεξεργασίας, Τέλη εγγραφής κ.λπ.). Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο ΦΠΑ θα εφαρμοστεί σε όλες τις χρεώσεις.
  • Συμφωνείτε να μην ζητάτε από τους Πελάτες να πραγματοποιούν κρατήσεις διαφορετικά από τον ιστότοπο, τα κανάλια διανομής ή widget (ανάλογα με την περίπτωση).
  • Συμφωνείτε να επεξεργαστείτε και να προμηθεύσετε τις Υπηρεσίες των  Συνεργατών στα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα.
  • Για την αποφυγή αμφιβολιών, έχετε το δικαίωμα να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές ή ειδικές προσφορές σε κλειστές ομάδες ατόμων (τόσο online όσο και offline), απευθείας στο σαλόνι σας και σε εναλλακτικές πλατφόρμες online πωλήσεις.
  • Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις άδειες, τα προσόντα, τις αρχές και την ασφάλιση που απαιτούνται για να εκτελέσετε τις Υπηρεσίες των Συνεργατών.
  • Πρέπει να διασφαλίσετε ότι όλα τα περιεχόμενα των συνεργατών που μεταφορτώνονται στις σελίδες σας είναι ακριβή, δεν είναι παραπλανητικά και δεν συμμορφώνονται νομικά.
 • Την ακύρωση και την αναδιάταξη των όρων σε σχέση με προπληρωμένες κρατήσεις Widget, Tailor-Made Experience κρατήσεων, Κρατήσεων  eVoucher, Κρατήσεων για διακοπές και διανυκτερεύσεις, πρέπει να συμμορφώνονται με τους Όρους Κράτησης μας και τις  Προϋποθέσεις βρείτε εδώ tailormadexperience / κράτησης-όρους-και-όροι / (link)και με τη παράγραφο 6 της πλήρους έκδοσης των Όρων Συναλλαγών των συνεργατών. Συγκεκριμένα, πρέπει να συμπεριλάβετε τους ακόλουθους όρους:

 

 • Προκαταβολές Κρατήσεων Widget & κρατήσεων Tailor-Made Experience: Πρέπει να επιτραπεί στους πελάτες να επαναπρογραμματίσουν ή να ακυρώσουν μέχρι 72 ώρες πριν από το ραντεβού (το χρονοδιάγραμμα θα αποφασιστεί από εσάς).
 • Κρατήσεις eVoucher: Οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν τις κρατήσεις eVoucher ή να εξαργυρώσουν το eVoucher τους για διαφορετική υπηρεσία συνεργάτη ή / και με διαφορετικό συνεργάτη, ανά πάσα στιγμή πριν από 4 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς. Ο Συνεργάτης δεν έχει δικαιώματα σε μια κράτηση eVoucher έως ότου χρησιμοποιηθεί και εως οτου αυτό δηλωθεί στην Ατζέντα.
 • Διανυκτερεύσεις: Είναι η επιλογή σας αν επιτρέπετε στους πελάτες να ακυρώσουν ή να αναπροσαρμόσουν τη διανυκτέρευση ή όχι. Μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε τους ίδιους όρους με αυτούς που ισχύουν για τις Κρατήσεις του Tailor-Made Experience, δηλ. την ακύρωση ή την αναδιάταξη που επιτρέπεται έως και 24, 48 ή 72 ώρες πριν από την ώρα της συνάντησης (το χρονοδιάγραμμα δηλαδή θα αποφασιστεί από εσάς) ή μπορείτε να αποφασίσετε ότι η ακύρωση και η αναδιάταξη των εμπειριών διανυκτέρευσης απαγορεύεται πλήρως.
 • Όσον αφορά PAV Widget Κρατήσεις, το Tailor-Made Experience είναι μόνο ένας πάροχος τεχνολογίας και δεν ενεργεί ως εμπορικός αντιπρόσωπος της κράτησης. Οι Πελάτες και οι Συνεργάτες είναι σε θέση να ακυρώσουν τις κρατήσεις του PAV Widget μέχρι τη στιγμή του ραντεβού και να μην δημιουργηθεί σύμβαση μεταξύ του Πελάτη και του Συνεργάτη μέχρι να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Τα μηνύματα επιβεβαίωσης και υπενθύμισης θα αποστέλλονται στους πελάτες Widget από την Ατζέντα για λογαριασμό του Συνεργάτη, αλλά ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την παροχή των Υπηρεσιών Συνεργατών στον Πελάτη και για τον χειρισμό τυχόν ακυρώσεων ή ανασχεδιασμού απευθείας με τον Πελάτη ή μέσω του ίδιου του Widget. Το Tailor-Made Experience δεν έχει περαιτέρω συμμετοχή στη διαδικασία κράτησης PAV Widget και παρέχει αποκλειστικά την τεχνολογία για τη διευκόλυνση των κρατήσεων του PAV Widget.
 • Αν θέλετε να μας μιλήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε:

Email: tailormadeexperience@gmail.com

Δημοσίευση: Tailor-Made Experience, Θησέως 27Α, Μαρούσι 15124, Αθήνα

Καλέστε μας στο: 0030 6977096388 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

(ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ)

Διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Συναλλαγών (καθώς και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Κρατήσεων) προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες του Tailor-Made Experience, όπως αυτές θα ισχύουν για τη σχέση σας με εμάς. Σας συνιστούμε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτών των Όρων Συνεργασίας των συνεργατών για μελλοντική χρήση. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Συναλλαγών των συνεργατών, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Tailor-Made Experience.

 1. ΟΡΙΣΜΟΙ (Ως)
  • θυγατρική” νοείται, σε σχέση με το Tailor-Made Experience που ελέγχει οποιαδήποτε οντότητα, από καιρό σε καιρό, άμεσα ή έμμεσα, ελέγχεται ή τελεί υπό κοινό έλεγχο με το Tailor-Made Experience .
  • Συμφωνία” ή “Όροι Συναλλαγών για τους Συνεργάτες” σημαίνει αυτή τη συμφωνία, μαζί με τη Συμφωνία Συνεργασίας, η οποία καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων το Tailor-Made Experience παρέχει τις Υπηρεσίες στον Συνεργάτη και τίθεται σε ισχύ την ημερομηνία έναρξης ισχύος.
  • Εφαρμογή” σημαίνει την εφαρμογή του Tailor-Made Experience, το marketplace κρατήσεων σε Android ή iOS.
  • Κράτηση” σημαίνει οποιαδήποτε κράτηση που πραγματοποιείται από έναν Πελάτη για οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες Συνεργατών και εάν πραγματοποιείται μέσω της Ιστοσελίδας, των Κανόνων Διανομής ή του Widget, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά Tailor-Made Experience Κρατήσεων, Κρατήσεων eVoucher, Διανυκτερεύεσεων και Κρατήσεων Widget .
  • «Όροι και Προϋποθέσεις Κράτησης» σημαίνει οι όροι και οι προϋποθέσεις του Tailor-Made Experience σε σχέση με τις Υπηρεσίες Συνεργατών που προσφέρονται στην ιστοσελίδα και είναι διαθέσιμη εδώ [insert link to όρους κράτησης]?
  • Ως “Εργάσιμη Ημέρα” νοείται μια μέρα εκτός από το Σάββατο, την Κυριακή ή τις αργίες στην Ελλάδα, όταν οι τράπεζες στην Αθήνα είναι ανοικτές για επαγγελματικούς σκοπούς.
  • Ως “Ποσοστό” νοείται η προμήθεια (+ ΦΠΑ) που καταβάλλει ο Συνεργάτης στο Tailor-Made Experience που καθορίζεται στη Συμφωνία Συνεργασίας και υπολογίζεται με βάση το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλλει ένας Πελάτης για μια κράτηση στο Tailor-Made Experience
  • Χρεώσεις” σημαίνει το ποσοστό και οι αμοιβές ·
  • Πλαίσιο ελέγχου” έχει την έννοια που ορίζεται στη παράγραφο 2.6.
  • «Ατζέντα» σημαίνει «Tailor-Made Experience λογισμικό(ημερολόγιο)» όπου με άδεια στο Συνεργάτη στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας, ως μια από τις υπηρεσίες του Tailor-Made Experience, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει β
  • Ως “Συμφωνία Συνεργασίας” νοείται η συμφωνία που υπογράφεται μεταξύ του Tailor-Made Experience και του Συνεργάτη, η οποία επιβεβαιώνει την αποδοχή της παρούσας Συμφωνίας, της Αμοιβής Εισόδου, του ποσοστού και κάθε άλλης επιβάρυνσης από τα δύο μέρη.
  • Ως “Πελάτης” νοείται κάθε πρόσωπο που αγοράζει ή λαμβάνει τις Υπηρεσίες του Συνεργάτη μέσω του Δικτυακού Τόπου, της εφαρμογής ή άλλων Κανόνων Διανομής, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά , ενός πελάτη Tailor-Made Experience, ενός πελάτη Widget ή ενός Πελάτη του Συνεργάτη.
  • Βάση δεδομένων Πελατών” σημαίνει τη βάση δεδομένων Πελατών του Πελάτη στην Ατζέντα.
  • Νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων“: οι Ευρωπαϊκές Οδηγίες 95/46 και 2002/58 / ΕΚ και οποιαδήποτε νομοθεσία ή / και κανονιστική πράξη που εφαρμόζει ή εκδίδεται σύμφωνα με αυτές ή τροποποιεί, αντικαθιστά, επαναλαμβάνει ή ενοποιεί οποιαδήποτε από αυτές (συμπεριλαμβανομένων των Γενικών Δεδομένων Κανονισμός Προστασίας GDPR) και όλους τους άλλους ισχύοντες νόμους σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής που ενδέχεται να υφίστανται σε οποιαδήποτε σχετική δικαιοδοσία.
  • Κανάλια Διανομής“: κάθε δικτυακός τόπος τρίτου μέρους ή άλλα μέσα μέσω των οποίων οι Υπηρεσίες του Tailor-Made Experience διαφημίζονται ανά διαστήματα στους Πελάτες.
  • Υπηρεσία eCRM” σημαίνει τη λειτουργία διαφήμισης μέσω email μέσα στην Ατζέντα, η οποία μπορεί να προσφέρεται ανά χρονικά διαστήματα ως μία από τις υπηρεσίες του Tailor-Made Experience σε αντάλλαγμα των σχετικών Αμοιβών.
  • Ως “Ημερομηνία Έναρξης” νοείται η προηγούμενη (α) ο Συνεργάτης που αρχίζει να λαμβάνει τις Υπηρεσίες του Tailor-Made Experience, (β) την ημερομηνία κατά την οποία ο Συνεργάτης σημειώνει το τετραγωνίδιο για να επιβεβαιώσει την αποδοχή της παρούσας Συμφωνίας στην Ατζέντα ή (γ) ημερομηνία υπογραφής της συμφωνίας συνεργασίας από τον συνεργάτη για να επιβεβαιώσει την αποδοχή της παρούσας συμφωνίας ·
  • Κράτηση eVoucher” σημαίνει κράτηση για ηλεκτρονικό κουπόνι, το οποίο ο Πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει με έναν συνεργάτη σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η κράτηση eVoucher μπορεί να ακυρωθεί από τον Πελάτη οποτεδήποτε στιγμή πριν από τη λήξη του ή μπορεί να εξαργυρωθεί ανά πάσα στιγμή πριν από τη λήξη του, με διαφορετικό συνεργάτη ή / και για διαφορετική υπηρεσία συνεργατών. Μπορεί να συμβεί μόνο μία φορά.
  • Ως “Αμοιβές” νοείται η Αμοιβή εγγραφής και κάθε άλλη αμοιβή (+ ΦΠΑ) πληρωτέα από τον Συνεργάτη για την παραλαβή των Υπηρεσιών του Tailor-Made Experience, όπως ορίζεται στη Συμφωνία Συνεργασίας, σε οποιαδήποτε προσθήκη στην παρούσα Συμφωνία ή / και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του Tailor-Made Experience και του συνεργάτη.
  • Ως “Εκπλήρωση Κρατήσεων” νοείται η Κράτηση για την οποία ο Συνεργάτης έχει παράσχει με επιτυχία τις Υπηρεσίες Συνεργατών στον Πελάτη και, στην περίπτωση Κρατήσεων eVoucher μόνο, ο Συνεργάτης έχει εξαργυρώσει επίσης το eVoucher στην Ατζέντα είτε:
   • κάνοντας κλικ στο κουμπί “Εξαργυρώστε ένα eVoucher” στην Ατζέντα μετά την παροχή των Υπηρεσιών Συνεργατών στον Πελάτη και την εισαγωγή του μοναδικού κωδικού κουπονιού για το eVoucher στην Ατζέντα. ή
   • προσθέτοντας ραντεβού στην Ατζέντα πριν από την παροχή των υπηρεσιών συνεργατών κάνοντας κλικ στο “Χρήση eVoucher”, εισάγοντας τον κωδικό κουπονιού για το eVoucher στην Ατζέντα και στη συνέχεια συμπληρώνοντας τις διατάξεις των υπηρεσιών συνεργατών στον Πελάτη.
  • Κανονισμός γενικής προστασίας δεδομένων” ή “GDPR” σημαίνει τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679.
  • Αποζημιωμένο τρίτο μέρος” έχει την έννοια που ορίζεται στην παράγραφο 10.8.
  • Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας“: όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε παγκόσμια κλίμακα, είτε υφίστανται σήμερα είτε όχι, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ή όχι, περιλαμβανομένων (χωρίς περιορισμούς) δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων μετάφρασης ξένων γλωσσών), δικαιωμάτων σχεδιασμού, δικαιωμάτων βάσης δεδομένων, τα εμπορικά σήματα, τις εμπορικές επωνυμίες, τα σήματα και άλλους χαρακτηρισμούς, υπό την προϋπόθεση ότι τα προαναφερθέντα αποτελούν ιδιοκτησιακό χαρακτήρα και όλα τα παρόμοια δικαιώματα, είτε καταχωρημένα είτε όχι (περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, όλων των επεκτάσεων, ανακλήσεων και ανανεώσεων). Τα ανωτέρω περιλαμβάνουν, όσον αφορά τα καταχωρητέα δικαιώματα, τυχόν υποβληθείσες αιτήσεις ή δικαιώματα υποβολής αιτήσεων σχετικά με τα δικαιώματα αυτά.
  • Συμφωνημένος Πελάτης” σημαίνει έναν Πελάτη του οποίου η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου μαζί με το όνομα συμφωνεί με περισσότερους από έναν Πελάτες στη Βάση Δεδομένων Πελατών.
  • Ως “παραβίαση υλικού” νοείται μια παραβίαση (συμπεριλαμβανομένης μιας πρόωρης παραβίασης), η οποία δεν είναι ελάχιστη ή ασήμαντη ως προς τις συνέπειές της στο Tailor-Made Experience, ενδεικτικά, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης των όρων 6.1, 6.2, 6.5, 6.7, 6.12, 6.13, 9 , 10.5 και / ή 11. Για να αποφασιστεί κατά πόσο μια παραβίαση είναι ουσιώδης, δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το κατά πόσον συμβαίνει κάποιο ατύχημα, ατυχία, λάθος ή παρεξήγηση.
  • Η “Νέα Κράτηση” έχει την έννοια που ορίζεται στην παράγραφο 2.6.
  • “Εμπειρία Διανυκτέρευσης” σημαίνει μια κράτηση για διανυκτέρευση σε ένα σκάφος ή ξενοδοχείο που αγοράζονται ή κρατούνται μέσω της Ιστοσελίδας.
  • «Page(s)» σημαίνει την ιστοσελίδα του Διαδικτύου ή τις σελίδες και τα περιεχόμενα του συγκεκριμένο τμήματος του εταίρου του διαδικτυακού τόπου ή των δικτύων διανομής (συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών του Συνεργάτη στο Tailor-Made Experience «αρχική σελίδα»και κάθε σελίδα για τις Υπηρεσίες συνεργατών που προσφέρονται στην ιστοσελίδα) μαζί με κάθε εφαρμοστέα σελίδα ή σελίδες και περιεχόμενα του ιστότοπου ή των ιστότοπων του ίδιου του συνεργαζόμενου ιστότοπου ή άλλου ιστότοπου όπου χρησιμοποιείται το Widget, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε ιστότοπου συνεργατών.
  • Ως “Συνεργάτης Πελάτης” νοείται ένας Πελάτης ο οποίος πραγματοποιεί απευθείας αγορές με τον Συνεργάτη και δεν χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα, την εφαρμογή ή το Widget αλλά των οποίων τα στοιχεία αποθηκεύονται στην Ατζέντα είτε στην Βάση Δεδομένων Πελατών είτε προσθέτοντας ραντεβού στην Ατζέντα.
  • Ως “υπηρεσίες συνεργατών” νοούνται οι εμπειρίες ή / και άλλα αγαθά και υπηρεσίες που ο εταίρος ασχολείται με την παροχή και την προμήθεια στους πελάτες και τα οποία διατίθενται στο εμπόριο από τους συνεργάτες μέσω των υπηρεσιών Tailor-made Experience .
  • Ως “site συνεργάτης” νοείται ένας προσαρμόσιμος ιστότοπος που βασίζεται στην Ατζέντα και προσφέρεται ως μία από τις υπηρεσίες του Tailor-Made Experience για αμοιβές και περιέχει ένα κουμπί “Κάντε κράτηση τώρα” Προγραμματίζοντας πελάτες στο widget, που φιλοξενείται σε μια μοναδική διεύθυνση υποτομέα στο tailormadexperience.com ή, κατά τη διακριτική ευχέρεια του Tailor-Made Experience, στον τομέα του συνεργάτη.
  • Περιεχόμενο Συνεργάτη” σημαίνει οποιαδήποτε πληροφορία, τεκμηρίωση, εξοπλισμό, λογισμικό, φωτογραφίες, όνομα τομέα (στο βαθμό που χρησιμοποιείται για την υποδοχή ενός ιστότοπου συνεργατών), προσαρμοσμένο / θέμα ή άλλο υλικό (που μπορεί να περιλαμβάνει το όνομα του συνεργάτη, άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας) τα οποία μπορούν να δημοσιεύονται στη (στις) Σελίδα (ες) σύμφωνα με την παρούσα συμφωνία.
  • PAV Widget Κρατήσεις” σημαίνει μια κράτηση που πραγματοποιείται στο Widget όπου η κράτηση δεν πληρώνεται για το διαδίκτυο και ο Πελάτης και ο Συνεργάτης μπορούν να ακυρώσουν μέχρι την ώρα της συνάντησης καθώς δεν δημιουργείται σύμβαση μεταξύ του Πελάτη και του Συνεργάτη μέχρι να πραγματοποιηθεί το ραντεβού ;
  • Πελάτης του PAV Widget“: ένας Πελάτης ο οποίος πραγματοποιεί Κράτηση Widget του PAV.
  • Υπηρεσία Φωτογραφίας” σημαίνει την υπηρεσία φωτογραφίας που μπορεί να παρέχεται στους Συνεργάτες στο Tailor-Made Experience σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην παράγραφο 4 της παρούσας Συμφωνίας.
  • Προπληρωμένη Παραλαβή Widget” σημαίνει μια κράτηση που πραγματοποιείται στο Widget όπου η πληρωμή γίνεται online από τον Πελάτη Widget στο Tailor-Made Experience κατά τη στιγμή της κράτησης.
  • Προπληρωμένος Υπολογιστής Widget” σημαίνει έναν Πελάτη ο οποίος πραγματοποιεί Κράτηση Προπληρωμένου Widget.
  • Ειδοποίηση Αλλαγής Τιμών” έχει την έννοια που ορίζεται στην παράγραφο 2.4.
  • Ως “Αμοιβή Επεξεργασίας” νοείται η αμοιβή επεξεργασίας (+ ΦΠΑ) πληρωτέα από τον Συνεργάτη στο Tailor-Made Experience για Επαναληπτικές Κρατήσεις και Κρατήσεις Widget, όπως ορίζεται στη Συμφωνία Συνεργασίας και υπολογίζεται με βάση το συνολικό ποσό που οφείλει ο Πελάτης για Επαναληπτική Κράτηση ή Widget κρατήσεων , ανάλογα με την περίπτωση.
  • Επαναληπτική κράτηση” σημαίνει μια κράτηση του Tailor-Made Experience ή μια εξαργυρωμένη κράτηση eVoucher που δεν εμπίπτει στον ορισμό της κράτησης όπως ορίζεται στο άρθρο 2.6.
  • Ως “Αμοιβή εγγραφής” νοείται η μη επιστρεπτέα αμοιβή (+ Φ.Π.Α.) που χρεώνεται από το Tailor-Made Experience στον Συνεργάτη από τον Συνεργάτη που εγγράφεται για να λάβει τις Υπηρεσίες του Tailor-Made Experience, για πληρωμή μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής καρτών και όπως ορίζεται στη συμφωνία συνεργασίας ·
  • Επιτυχές ραντεβού” σημαίνει ένα ραντεβού στην Ατζέντα (είτε μέσω μιας κράτησης μέσω του Tailor-Made Experience, είτε κρατήσεων Widget, είτε Κρατήσεων eVoucher ή μιας κράτησης απευθείας με τον Συνεργάτη) για την οποία ο Συνεργάτης έχει παράσχει με επιτυχία τις Υπηρεσίες Συνεργατών στον Πελάτη και μόνο στην περίπτωση των κρατήσεων eVoucher, ο Συνεργάτης έχει επίσης εξαργυρώσει το eVoucher στην Ατζέντα. Η ημερομηνία εξαργύρωσης στην Ατζέντα θα είναι η ημερομηνία κατά την οποία θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα επιτυχημένο ραντεβού.
  • «Tailor-Made Experience» σημαίνει ΜΑ DEALING Μ IKE (t / a Tailor-Made Experience), μια εταιρεία εγγεγραμμένη στην Ελλάδα με αριθμό εταιρείας 800878994 και με έδρα στο Μαρούσι (Θησέως 27Α) αριθμό μητρώου ΦΠΑ 800878994
  • «Tailor-Made Experience κράτηση» σημαίνει μια κράτηση που γίνεται από την ιστοσελίδα ή το App όπου κατά το χρόνο της κάνοντας την κράτηση ο πελάτης επιλέγει έναν χρόνο ή / και την ημερομηνία κατά την οποία επιθυμεί να λάβει τις εν λόγω υπηρεσίες του συνεργάτη (ακόμη και όταν η επιλογή «Πληρώστε στο χώρο σας» χρησιμοποιείται), με εξαίρεση τις εμπειρίες διανυκτέρευσης.
  • Tailor-Made Experience Πελάτης” σημαίνει έναν Πελάτη ο οποίος πραγματοποιεί αγορές μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής (είτε μια Tailor-Made Experience κράτηση , είτε μια Κράτηση eVoucher είτε μια διανυκτέρευση).
  • Ως «Tailor-Made Experience φωτογράφος» νοείται ένας ανεξάρτητος φωτογράφος του οποίου οι υπηρεσίες συνάπτονται με το Tailor-Made Experience και οι οποίοι μπορούν να εκπαιδευτούν από εμάς για την παροχή της υπηρεσίας φωτογράφησης σε έναν συνεργάτη
  • «Tailor-Made Experience POS» σημαίνει Tailor-Made Experience POS λογισμικού ή / και Tailor-Made Experience POS υλικού?
  • Tailor-Made Experience POS Hardware ” σημαίνει το συνοδευτικό υλικό στο Tailor-Made Experience, το POS Λογισμικό το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει συρτάρι μετρητών με ενσωματωμένο εκτυπωτή αποστολής (Star Micronics mPOP), λεπτομέρειες των οποίων θα περιληφθούν στη Συμφωνία Συνεργασίας.
  • Tailor-Made Experience POS Software“: η ενότητα λογισμικού “σημείο πώλησης” που είναι πλήρως ενσωματωμένη στην Ατζέντα.
  • «Tailor-Made Experience Υπηρεσίες» σημαίνει τις παροχές και τις υπηρεσίες ενός εταίρου μπορεί να λάβει από το Tailor-Made Experience, όπως ορίζεται στη συμφωνία συνεργασίας, κάθε προσθήκη στην παρούσα συμφωνία ή / και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του Tailor-Made Experience και του Συνεργάτη, καθώς και στην επιστροφή για την πληρωμή των χρεώσεων στο Tailor-Made Experience .
  • Ιστοσελίδα” σημαίνει τον ιστότοπο στη διεύθυνση tailormadexperience.com.
  • Widget” σημαίνει τη διεπαφή ιστού που ανήκει και παρέχεται από το Tailor-Made Experience μέσω της Ατζέντας ως μία από τις υπηρεσίες Tailor-Made Experience , ενσωματωμένες σε κάθε ιστοσελίδα Συνεργάτη ή / και στο κανάλι κοινωνικών μέσων δικτύωσης και μέσω των οποίων οι Πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν Κρατήσεις Widget με τον Συνεργάτη άμεσα.
  • Κράτηση Widget” σημαίνει προπληρωμένη παραλαβή Widget ή PAV Widget Κράτηση.
  • Ως “Πελάτης Widget” νοείται ένας Πελάτης του PAV Widget ή ένας Προπληρωμένος Υπολογιστής Widget.
 2. TAILOR-MADE EXPERIENCE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
  • Σε αντάλλαγμα της πληρωμής από τον Συνεργάτη των Χρεώσεων και του συνεργάτη που εκτελεί όλες τις άλλες υποχρεώσεις του στο παρόν και υπόκεινται στην παρούσα συμφωνία, το Tailor-Made Experience παρέχει τις ισχύουσες Υπηρεσίες στον Συνεργάτη, όπου (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά) περιλαμβάνει μια ατζέντα προσωπική, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη και πλήρως ανακλητή άδεια χρήσης, οι όροι της οποίας καθορίζονται στο άρθρο 3.
  • σε σχέση με όλες τις Prepaid Widget Κρατήσεις, Tailor-Made Experience κρατήσεις, Κρατήσεις eVoucher και εμπειρίες διανυκτέρευσης, το Tailor-Made Experience θα ενεργεί και θα διορίζεται ως αντιπρόσωπος του νόμου ώστε ο Συνεργάτης να συνάψει αυτές τις Κρατήσεις με τον Πελάτη και (όπου χρειάζεται) να συλέξει και να επεξεργαστεί πληρωμές για λογαριασμό του Συνεργάτη. Τίποτα από όλα αυτά δεν εμποδίζει ή περιορίζει τον Συνεργάτη από το να παραμείνει πλήρως υπεύθυνος και αρμόδιος για την παροχή και την ορθή Παροχή Υπηρεσιών στους Πελάτες. Το Tailor-Made Experience είναι αποκλειστικά ένας πάροχος τεχνολογίας σε σχέση με τις κρατήσεις του PAV Widget και δεν έχει καμία άμεση σχέση με τον πελάτη Widget όσον αφορά τις κρατήσεις του PAV Widget.
  • Το Tailor-Made Experience μπορεί να επικοινωνήσει με τον συνεργάτη μέσω email, τηλεφώνου, SMS ή WhatsApp χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην Ατζέντα σε σχέση με κρατήσεις ή άλλες ερωτήσεις σχετικά με τo Tailor-Made Experience ή / και τις Υπηρεσίες Συνεργατών.
  • Σε περίπτωση που ένας συνεργάτης έχει επιλέξει να λαμβάνετε υπηρεσίες Tailor-Made Εxperience που προσελκύουν αμοιβές, αν θέλει να σταματήσει τη λήψη ενός ή περισσοτέρων από αυτές τις υπηρεσίες, ο Συνεργάτης πρέπει να δώσει ειδοποίηση τουλάχιστον 30 ημερών εγγράφως και θα παραμείνει υποχρεωμένος να καταβάλει οποιαδήποτε ισχύοντα τέλη για τη διάρκεια της περιόδου προειδοποίησης.
  • Το Tailor-Made Experience μπορεί κατά τη διακριτική του ευχέρεια να τροποποιήσει το ποσό οποιωνδήποτε τελών ή / και το ποσοστό που δικαιούται ανά πάσα στιγμή, με ειδοποίηση 30 ημερών στον συνεργάτη (“Notice Price Change Notice”). Η συνέχιση της χρήσης των Υπηρεσιών του Tailor-Made Experience από τον Συνεργάτη μετά την παραλαβή της Ανακοίνωσης για την Αλλαγή Τιμών θα θεωρείται ως αποδοχή των νέων Αμοιβών ή / και του ποσοστού.
  • Το εάν μια κράτηση στο Tailor-Made Experience ή μια εξαργυρωμένη Κράτηση eVoucher αντιμετωπίζεται ως Νέα Κράτηση ή Επαναληπτική Κράτηση (και κατά συνέπεια εάν χρεώνεται η Προμήθεια Επεξεργασίας) εξαρτάται από το πότε ο Πελάτης είχε τελευταία επιτυχημένο ραντεβού στο χώρο του Συνεργάτη και εάν ο πελάτης είναι καταχωρημένος στη βάση δεδομένων πελατών και, αν ναι, πότε δημιουργήθηκε. Ένας πελάτης θα αναγνωρίζεται χρησιμοποιώντας τη (1) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. ή (2) τον αριθμό τηλεφώνου μαζί με το όνομά τους. Widget κρατήσεις θα υπόκεινται πάντα σε τέλη διεκπεραίωσης, το ποσοστό από εμπειρίες διανυκτέρευσης θα είναι αυτό ακριβώς το ποσοστό που συμφωνήθηκε ξεχωριστά μέσω email ή μέσω της Συμφωνίας Συνεργασίας.

2.7. Μια Τailor-Made Experience κράτησή ή μια εξόφληση eVoucher κράτησης θα πρέπει να θεωρείται ως Νέα Κράτηση αν ο Πελάτης:

 1. δεν υπάρχει καθόλου στην Βάση Δεδομένων Πελατών (εκτός εάν ο Πελάτης δηλώσει μέσω του πλαισίου ελέγχου κατά την κράτηση (το “Κουτί ελέγχου“) ότι έχει επισκεφθεί τον Συνεργάτη τις τελευταίες 365 ημέρες, οπότε θα είναι μια Επαναλαμβανόμενη Κράτηση), ή
 2. δημιουργήθηκε στη Βάση Δεδομένων Πελατών πριν από 365 ημέρες και δεν είχε επιτυχή συνάντηση στον τόπο του Συνεργάτη τις τελευταίες 365 ημέρες. ή
 3. δημιουργήθηκε στη βάση δεδομένων πελατών σε διάστημα λιγότερο από 365 ημέρες πριν, ως αποτέλεσμα ενός ραντεβού που δεν ήταν ή δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί επιτυχώς.
  Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, μια Tailor-Made Experience κράτηση ή μια εξοφλημένη Κράτηση eVoucher θα θεωρείται Επαναλαμβανόμενη Κράτηση.
  Όταν ένας Πελάτης δηλώνει μέσω του κουτιού Checkbox εάν έχει επισκεφθεί τον Συνεργάτη τις τελευταίες 365 ημέρες ή όχι, αυτό θα επαληθευτεί πάντοτε με βάση την Βάση Δεδομένων Πελατών, η οποία θα υπερισχύει του πλαισίου ελέγχου.
 • Σε περίπτωση που ταιριάζουν Πελάτη, ο Πελάτης και το ταίριασμα των πελατών θα συγχωνευθούν μεταξύ τους και η πιο πρόσφατη επιτυχής Διορισμός θα χρησιμοποιηθεί για να καθοριστεί εάν μια Tailor-Made Experience κράτηση ή εξοφλούνται eVoucher κράτησης είναι μια νέα κράτηση ή επανάληψη της κράτησης.
 1. ΑΤΖΕΝΤΑ, Tailor-Made Experience POS, widget και άδεια ιστοσελίδας του συνεργάτη
  • Με την επιφύλαξη της πληρωμής των επιβαλλόμενων Χρεώσεων, ο συνεργάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ατζέντα, το Widget, Tailor-Made Εμπειρία POS, και / ή την Ιστοσελίδα Partner για το σκοπό της Κρατήσεις επεξεργασίας των υπηρεσιών Partner για και μόνο για λογαριασμό του.
  • Η χρήση της Ατζέντας από τον Συνεργάτη, του Widget, της Τυποποιημένης Πειραματικής Εφαρμογής και / ή του Συνεργατικού Χώρου είναι αποκλειστικός κίνδυνος του Συνεργάτη. Η υπηρεσία παρέχεται σε βάση “όπως είναι” και “όπως είναι διαθέσιμη”.
  • Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται κυρίως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποτελεί όφελος για τον εταίρο, αλλά δεν αποτελεί δικαίωμα του εταίρου.
  • Ο συνεργάτης κατανοεί και αποδέχεται ότι:
   1. Το Tailor-Made Experience χρησιμοποιεί τρίτους προμηθευτές και συνεργάτες φιλοξενίας για την παροχή του υλικού, του λογισμικού, της δικτύωσης, της αποθήκευσης και της σχετικής τεχνολογίας που απαιτείται για την εκτέλεση του προγράμματος Agenda, POS Customization, του Widget και του συνεργάτη.
   2. Το Tailor-Made Experience θα έχει πρόσβαση διαχειριστή σε όλα τα μέρη της Ατζέντας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ειδικά προσαρμοσθεί για τον Συνεργάτη.
   3. To Tailor-Made Experience θα παρακολουθεί, χρησιμοποιώντας εργαλεία τρίτων, όπως το Google Analytics και το Snowplow, τη χρήση του Συνεργάτη και τη χρήση της Ατζέντας από τους συνεργάτες του. Η παρακολούθηση θα καλύπτει την κάθε αλληλεπίδραση που έχει ο χρήστης και τις τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής που χρησιμοποιείται και θα περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε (α) τη δημιουργία ραντεβού, (β) την επεξεργασία υπαλλήλων και (γ) την προβολή του ημερολογίου. Αυτή η παρακολούθηση θα βοηθήσει το Tailor-Made Experience για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η Ατζέντα θα χρησιμοποιηθεί από τους Συνεργάτες και θα επιτρέψει την ανάπτυξη και βελτίωση της Ατζέντας. Ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την ειδοποίηση των υπαλλήλων του ότι αυτή η παρακολούθηση θα πραγματοποιηθεί. Οι αναφορές στην παρακολούθηση περιλαμβάνονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Cookies του Tailor-Made Experience εδώ [εισαγάγετε σύνδεσμο], η οποία θα πρέπει να γνωστοποιείται στους υπαλλήλους του Συνεργάτη. και το
   4. Widget ιστοσελίδα και widget συνεργάτη είναι “Powered by Tailor-Made Experience”, περιλαμβάνουν brands σημαντικών εμπειριών, συμπεριλαμβανομένων των λογοτύπων, των εμπορικών σημάτων και των εικόνων και θα δώσει στους πελάτες την ευκαιρία να επιλέξουν να λαμβάνουν το διαφημιστικό αυτό κομμάτι στο email τους από τον συνεργάτη και από το Tailor- Made Experience.
  • Ο Συνεργάτης δεν θα πρέπει: να
   1. αναπαράγει, να αντιγράφει, να πωλεί, να μεταπωλεί ή να εκμεταλλεύεται το σύνολο ή μέρος της ημερήσιας διάταξης, του POS, του Widget ή του συνεργάτη.
   2. επιτρέπουν σε τρίτους (συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών του ομίλου του Συνεργάτη) να χρησιμοποιούν ή να έχουν πρόσβαση στην Ατζέντα (συμπεριλαμβανομένου Tailor-Made Experience POS) χωρίς προηγούμενη ρητή γραπτή άδεια από το Tailor-Made Experience (η οποία μπορεί να απορριφθεί ή να χορηγηθεί με όρους όπως μπορεί να καθαρίσει κατά τη διακριτική του ευχέρεια το Tailor-Made Experience)
   3. να στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS ή άλλες ηλεκτρονικές μορφές μάρκετινγκ στους πελάτες μέσω Ατζέντας (ή επομένως). να
   4. αποκαλύψετε, να μοιραστείτε ή να μεταπωλήσετε οποιαδήποτε στοιχεία της Ατζέντας ή του Tailor-Made Experience POS.
  • Το Tailor-Made Experience δεν εγγυάται:
   1. ότι η ατζέντα, το Tailor-Made Experience POS, το Widget ή / και η ιστοσελίδα συνεργατών θα ικανοποιούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του συνεργαζόμενου.
   2. ότι η ατζέντα, το Tailor-Made Experience POS, το widget ή / και η ιστοσελίδα συνεργατών θα είναι αδιάκοπη, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς λάθη.
   3. ότι οποιαδήποτε πληροφορία ή αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της Ατζέντας ή του Tailor-Made Experience θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα.
   4. ότι η ποιότητα οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών, πληροφοριών ή άλλου υλικού που αγοράστηκε ή αποκτήθηκε από τον Συνεργάτη μέσω της Ατζέντας, του Tailor-Made Experience POS, του Widget ή / και του Συνεργατικού Χώρου θα πληροί τις απαιτήσεις ή τις προσδοκίες του Εταίρου. ή
   5. ότι θα διορθωθούν τυχόν σφάλματα στην Ατζέντα, στο Tailor-Made Experience POS, στο Widget ή / και στην Τοποθεσία Συνεργατών.
  • Ο Συνεργάτης κατανοεί και συμφωνεί ρητώς ότι, όσον αφορά τη χρήση της ατζέντας, του Tailor-Made εμπειρία POS, του Widget ή / και της Ιστοσελίδας του συνεργάτη, με την επιφύλαξη της παραγράφου 14.2, ότι το Tailor-Made Experience δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια εισοδήματος ή κερδών, απώλεια της υπεραξίας, απώλεια δεδομένων ή άλλες άυλες απώλειες ή για οποιαδήποτε έμμεση ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία (ακόμη και αν έχει ενημερωθεί από τον Συνεργάτη σχετικά με τη δυνατότητα τέτοιας απώλειας ή ζημίας) που προκύπτει από:
   1. τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης από τον Συνεργάτη της Ατζέντας, του Tailor-Made Experience POS, του Widget ή / και του Συνεργατικού Χώρου.
   2. μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή μεταβολή των μεταδόσεων ή των δεδομένων του Συνεργάτη.
   3. δηλώσεις ή συμπεριφορά οποιουδήποτε τρίτου στην Ατζέντα, το Tailor-Made Experience POS, το widget ή / και την ιστοσελίδα των συνεργατών. ή
   4. οποιοδήποτε άλλο θέμα που σχετίζεται με την Ατζέντα, το Tailor-Made Experience POS, το Widget ή / και την ιστοσελίδα των συνεργατών.
  • Το Tailor-Made Experience θα παρέχει στον συνεργάτη έναν λογαριασμό χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, ο οποίος του επιτρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στο πρόγραμμα ημερήσιας διάταξης ή / και στο Tailor-Made Experience POS. Ο Συνεργάτης διασφαλίζει και διατηρεί τα στοιχεία του λογαριασμού χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης εμπιστευτικά και ασφαλώς αποθηκευμένα και δεν τα αποκαλύπτει σε κανένα πρόσωπο εκτός εκείνων που πρέπει να έχουν πρόσβαση στην Ατζέντα ή / και στο Tailor-Made Experience POS και έχουν επίγνωση των υποχρεώσεων του Εταίρου για να διατηρήσουν αυτά τα στοιχεία ασφαλή. Ο Συνεργάτης θα ενημερώνει αμέσως Tailor-Made Experience για κάθε υπόνοια παραβίασης της ασφάλειας ή ακατάλληλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε χρήσης που θα παραβίαζε την παρούσα συμφωνία, οι λογικές οδηγίες του Tailor-Made Experience «δίνονται ανά χρονικά διαστήματα ή / και την ισχύουσα νομοθεσία.
 2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  Το Tailor-Made Experience μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική τoυ ευχέρεια να προσφέρει στην υπηρεσία φωτογραφίας στους συνεργάτες με άδεια χρήσης για συμφωνημένη αμοιβή. Σε περίπτωση που το Tailor-Made Experience παρέχει την Υπηρεσία Φωτογραφίας σε έναν Συνεργάτη και με την προϋπόθεση ότι το ποσό έχει καταβληθεί εξ ολοκλήρου από τον Εταίρο στο Tailor-Made Experience, ισχύουν οι ακόλουθοι πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις:

4.1. Δεν παρέχονται εγγυήσεις σχετικά με την ποιότητα των φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί από τον φωτογράφο του Tailor-Made Experience (“Φωτογραφίες”) ή / και το περιεχόμενό τους ή τη διάταξη τους. Θα είναι ευθύνη του Συνεργάτη να διασφαλίσει ότι όλοι οι απαραίτητοι (εάν υπάρχουν) που θα φωτογραφηθούν είναι παρόντες στο ραντεβού με τον φωτογράφο του Tailor-Made Experience (“Ραντεβού”), για να διασφαλιστεί ότι όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από όσους εμφανίζονται στις Φωτογραφίες και κατά τη συναίνεσή τους και συμφωνούν με τον φωτογράφο του Tailor-Made Experience στη δημιουργία και το περιεχόμενο των φωτογραφιών είναι προς ικανοποίηση του Εταίρου.

4.2. Ο συνεργάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες μόνο στα ακόλουθα μέσα: την ιστοσελίδα, την εφαρμογή, τα κανάλια διανομής (στο βαθμό που αυτό ισχύει),  στην ιστοσελίδα του συνεργάτη και στις σελίδες των μλεσων κοινωνικλης δικτύωσης. Για την αποφυγή αμφιβολιών, οι Φωτογραφίες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική αγορά στην οποία ο Συνεργάτης διαφημίζει τις Υπηρεσίες των Συνεργατών. Δεν επιτρέπεται η επεξεργασία των φωτογραφιών και απαγορεύεται αυστηρά στους συνεργάτες να αφαιρούν από τις φωτογραφίες τις ειδοποιήσεις περί πνευματικών δικαιωμάτων του Tailor-Made Experience.

4.3. Ο Συνεργάτης αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι οι Φωτογραφίες χρησιμοποιούνται σε μη αποκλειστική και μη εκχωρήσιμη άδεια, η οποία θα σταματήσει αυτομάτως εάν ο Συνεργάτης αποχωρήσει από την πλατφόρμα του Tailor-Made Experience. Με εξαίρεση τα δικαιώματα βάσει αυτής της άδειας, ο Συνεργάτης δεν θα έχει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στις Φωτογραφίες. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στις Φωτογραφίες θα ανήκουν στο Tailor-Made Experience. Για την αποφυγή αμφιβολιών, το Tailor-Made Experience μπορεί να χρησιμοποιήσει τις Φωτογραφίες σε οποιαδήποτε από τις δικές της διαφημιστικές καμπάνιες, στην ιστοσελίδα, στα κανάλια διανομής και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για οποιοδήποτε άλλο σκοπό που κρίνει κατάλληλο.

4.4. Ο Συνεργάτης δεν επιτρέπεται να εκτυπώνει, να διανέμει, να χρησιμοποιεί, να δημοσιεύει, να εκμεταλλεύεται, να επεξεργάζεται, να καλλιεργεί, να τροποποιεί ή να χειρίζεται τις φωτογραφίες εκτός από τις διατάξεις της παραγράφου 4.2 της παρούσας Συμφωνίας ή με την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του Tailor-Made Experience κατά την αποκλειστική διακριτική του ευχέρεια και η οποία μπορεί να υπόκειται σε περαιτέρω αμοιβές.

 

 1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ POS

Αυτή η παράγραφος 5 ισχύει μόνο για τους Συνεργάτες που έχουν  προσφέρει Tailor-Made Experience POS στη Συμφωνία Συνεργασίας ή αλλιώς.

5.1. Μια από τις υπηρεσίες Tailor-Made Experience που προσφέρονται στους συνεργάτες είναι η χρήση λογισμικού POS ή / και  Tailor-Made Experience POS Hardware, τα οποία θα περιγράφονται λεπτομερώς στη Συμφωνία Συνεργασίας (ή διαφορετικά συμφωνείται με άλλο τρόπο μεταξύ του συνεργάτη και του Tailor-Made Experience) και ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που καθορίζονται στην παρούσα Συμφωνία. Tailor-Made Experience λογισμικό POS και Tailor-Made Experience POS Hardware θα αναφέρονται από κοινού ως ” Tailor-Made Experience POS”.

5.2. Το κόστος του Tailor-Made Experience POS Hardware πρέπει να πληρώνεται εκ των προτέρων από τον Συνεργάτη για το Tailor-Made Experience.

5.3. Είναι ευθύνη του Συνεργάτη να εξοικειωθεί με τη λειτουργικότητα του Tailor-Made Experience POS και την καταλληλότητά του για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Συνεργάτη. Το Tailor-Made Experience δεν παρέχει καμία εγγύηση ως προς τη λειτουργικότητα του POS Λογισμικού  ή του Tailor-Made Experience POS Hardware, ούτε της λειτουργικότητάς τους από κοινού. Εάν ο Συνεργάτης αγοράσει POS Λογισμικό χωρίς Tailor-Made Experience POS, το Tailor-Made Experience  δεν θα είναι σε θέση να παρέχει οποιαδήποτε υποστήριξη στην ενοποίηση ή τη δημιουργία Tailor-Made Experience POS με οποιοδήποτε υλικό τρίτου μέρους.

5.4. Ο συνεργάτης είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητές του και συνεπώς και για τυχόν νομικές υποχρεώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, όλων των δηλώσεων και πληρωμών φόρου και κοινωνικής ασφάλισης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Παράδοση Tailor-Made Experience POS Hardware

5.5. Το Tailor-Made Experience POS Hardware θα παραδοθεί στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο Συνεργάτης στη Συμφωνία Συνεργασίας ή άλλιως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Tailor-Made Experience παρέχει την Tailor-Made Experience POS Hardware εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αμοιβής στο σύνολό της (η “Περίοδος Παράδοσης”). Η περίοδος παράδοσης μπορεί να παραταθεί σε περίπτωση περιστάσεων πέραν του ελέγχου του Tailor-Made Experience, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των εργασιακών διαφορών, της ασθένειας των εργαζομένων, των ζητημάτων σχετικών με τη προμήθεια ή λόγω ανωτέρας βίας.

5.6. Με τη μετάβαση του Tailor-Made Experience POS Hardware στην εταιρία παράδοσης, οι υποχρεώσεις της Tailor-Made Experience προς τον Συνεργάτη όσον αφορά την παράδοση απορρίπτονται και ο κίνδυνος τυχαίας ζημίας ή η αποτυχημένη παράδοση μεταβιβάζεται στον Συνεργάτη στο σημείο αποστολής. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το πού παρέχεται το Tailor-Made Experience POS Hardware ή / και ποιος πληρώνει το κόστος παράδοσης.

 

Ελαττώματα του Tailor-Made Experience POS Hardware

5.7. Εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά στην παρούσα Συμφωνία, τα δικαιώματα των Εταίρων σε περίπτωση ελαττώματος στο Tailor-Made Experience POS Hardware θα είναι όπως προβλέπεται από το νόμο. Το Tailor-Made Experience δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για δημόσιες δηλώσεις του κατασκευαστή ή άλλων τρίτων (π.χ. δηλώσεις διαφήμισης).

5.8. Ο Συνεργάτης θα είναι σε θέση να προβεί σε ισχυρισμούς ελαττωμάτων μόνο αν έχει εκπληρώσει τα καθήκοντα ελέγχου και κοινοποίησης που έχει θεσπίσει και έχει επανεξετάσει και παρακολουθήσει τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων της Tailor-Made Experience για το Tailor-Made Experience POS Hardware. Σε περίπτωση εμφάνισης σφάλματος κατά την επιθεώρηση ή αργότερα, πρέπει να ειδοποιείται έγκαιρα το Tailor-Made Experience γραπτώς και όχι αργότερα από δύο εβδομάδες από την ανίχνευση του ελαττώματος. Παρά την προαναφερθείσα υποχρέωση επιθεώρησης και κοινοποίησης, ο εταίρος κοινοποιεί προφανή ελαττώματα εντός δύο εβδομάδων από την παράδοση. Το Tailor-Made Experience  δεν θα είναι υπεύθυνο αν ο Συνεργάτης δεν προβεί σε σωστή επιθεώρηση και / ή δεν δώσει σωστή ειδοποίηση για το ελάττωμα. Το Tailor-Made Experience θα παρέχει μια ετικέτα αποκομιδής για την αποστολή του Tailor-Made Experience POS Hardware για εξέταση.

5.9. Ο Συνεργάτης θα έχει τη δυνατότητα να ενοικιάσει ενδιάμεσο προσωρινά Tailor-Made Experience POS Hardware (“δανειακό υλικό”), ενώ θα γίνει επιθεώρηση του η οποία θα αποσταλεί εντός τριών εργάσιμων ημερών από την κοινοποίηση του ελαττώματος, στη διαθεσιμότητα υλικού δανείου. Το Tailor-Made Experience θα χρεώσει ένα τέλος ανταλλαγής € 99,00 (χωρίς ΦΠΑ) στον συνεργάτη για το δανειακό υλικό. Το Tailor-Made Experience επιστρέφει το τέλος ανταλλαγής στον πλήρη συνεργάτη, εάν υπάρχει κάποιο ελάττωμα στο υλικό POS για το οποίο ευθύνεται το Tailor-Made Experience. Τα έξοδα ανταλλαγής δεν επιστρέφονται σε καμία άλλη περίπτωση. Σε αντάλλαγμα, ο Συνεργάτης υποχρεούται να αποστείλει το Πιστωτικό Υλικό πίσω στο Tailor-Made Experience  αμέσως μετά την εξαφάνιση όλων των ελαττωμάτων ή την επιβεβαίωση των ελαττωμάτων για τα οποία υπάρχει ευθύνη για το Tailor-Made Experience.

5.10. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν ελαττώματα στο Tailor-Made Experience POS Hardware, για τα οποία είναι υπεύθυνο το  Tailor-Made Experience,  μπορεί να διορθώσει το σφάλμα στην υπάρχουσα POS Hardware ή να παράσχει αντικατάσταση Tailor- Made Experience Hardware POS. Η αποκατάσταση δεν πρέπει να περιλαμβάνει ούτε την αποεγκατάσταση του ελαττωματικού στοιχείου ούτε την επανεγκατάσταση, εάν to Tailor-Made Experience δεν είχε αρχικά την υποχρέωση να το εγκαταστήσει. Θα πρέπει πάντοτε να διαθέτει εύλογο χρόνο και ευκαιρία για την αποκατάσταση των ελαττωμάτων.

5.11.Εάν υπάρχει κάποιο ελάττωμα, οι τυχόν δαπάνες για δοκιμές ή αποκαταστάσεις, ιδίως τα έξοδα μεταφοράς, ταξιδιού, εργασίας και υλικών (αλλά όχι τα έξοδα απεγκατάστασης και εγκατάστασης) βαραίνουν το Tailor-Made Experience. Διαφορετικά, το Tailor-Made Experience μπορεί να απαιτήσει από τον Συνεργάτη την επιστροφή των εξόδων (ειδικότερα του κόστους δοκιμών και μεταφοράς και του κόστους οποιασδήποτε ανταλλασσόμενης συσκευής), εκτός αν το ελάττωμα δεν ήταν αναγνωρίσιμο για τον Συνεργάτη. Ακόμη και αν υπάρχει κάποιο ελάττωμα, ο εταίρος έχει δικαίωμα μόνο αποζημίωσης ή / και επιστροφής δαπανών χωρίς αποζημίωση σύμφωνα με τη παράγραφο 14 της παρούσας συμφωνίας, αποκλείονται όλες οι άλλες αυτές απαιτήσεις.

5.12. Δεν μπορεί να ζητηθεί κανένα ελάττωμα όταν υπάρχει μόνο ασήμαντη απόκλιση από την συμφωνημένη ποιότητα, όταν η χρηστικότητα επηρεάζεται, σε περιπτώσεις φυσικής φθοράς ή για ζημιές που προκύπτουν μετά τη μεταφορά  λόγω εσφαλμένου ή αμελούς χειρισμού, υπερβολικής χρήσης ή λόγω ιδιαίτερων εξωτερικών επιρροών που δεν προβλέπονται από τη σύμβαση. Σε περίπτωση που πραγματοποιούνται εσφαλμένες εργασίες συντήρησης ή αλλαγές από τον Συνεργάτη ή τρίτο μέρος, δεν μπορεί να ζητηθεί κάποιο ελάττωμα σε σχέση με το εν λόγω έργο ή τις αλλαγές ή τις συνέπειές του.

5.13. Σε περίπτωση αποτυχίας της αποκατάστασης, ο Συνεργάτης μπορεί, με την επιφύλαξη οποιωνδήποτε δικαιωμάτων αποζημίωσης, να αποσυρθεί από τη Συμφωνία Συνεργασίας ή να αποφασίσει να σταματήσει να λαμβάνει το Tailor-Made Experience POS Hardware και να καταβάλει το σχετικό ποσό. Η αποκατάσταση θεωρείται ότι έχει αποτύχει εάν δύο παραδόσεις αντικατάστασης ήταν επίσης ελαττωματικές ή αν η διόρθωση ή η επιδιόρθωση πραγματοποιήθηκαν δύο φορές χωρίς επιτυχία.

5.14. Οι ισχυρισμοί για ελαττώματα λήγουν 12 μήνες μετά την παράδοση του POS Hardware Tailor-Made Experience στη διεύθυνση παράδοσης του συνεργάτη. Η προαναφερθείσα διάταξη δεν ισχύει εφόσον η υποχρεωτική μακρύτερη περίοδος ορίζεται από το νόμο.

 

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Tailor-Made Experience POS δεδομένων

5.15. Κατά τη χρήση POS, ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την τακτική (π.χ. καθημερινή) υποστήριξη των δεδομένων. Παρά την τακτική υποστήριξη δεδομένων, το Tailor-Made Experience  δεν μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη υποστήριξη όλων των δεδομένων που εισήχθησαν στο POS Custom Taired Experience. Το Tailor-Made Experience  δεν θα είναι ιδιαίτερα υπεύθυνο για τις απώλειες που προκύπτουν επειδή ο Συνεργάτης δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει αντίγραφα των δεδομένων του. Συνεπώς, ο Συνεργάτης θα είναι υπεύθυνος για τη λήψη μέτρων για την πρόληψη της ενδεχόμενης προσωρινής αποτυχίας του POS. Το Tailor-Made Experience  δεν μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη διαθεσιμότητα  POS. Το Tailor-Made Experience  δεν θα είναι υπεύθυνο για απώλειες, ειδικά για απώλειες κερδών, που προκύπτουν επειδή ο Συνεργάτης δεν έχει λάβει αποτελεσματικά μέτρα για να εξασφαλίσει το γεγονός ότι η λειτουργία της επιχείρησης θα συνεχιστεί σε περίπτωση προσωρινής αποτυχίας του Tailor-Made Experience POS.

 

 

 

 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

6.1.  Λαμβάνοντας υπόψη τη λήψη των Tailor-Made Experience Υπηρεσιών, ο Συνεργάτης συμφωνεί να καταβάλει όλες τις εφαρμοστέες χρεώσεις στo Tailor-Made Experience  και να αποδεχθεί όλες τις Κρατήσεις και να επεξεργαστεί και να προμηθεύσει τις Υπηρεσίες Συνεργατών στα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα και σύμφωνα με τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που καθορίζονται γενικά στην παρούσα συμφωνία και ειδικότερα σε αυτή τη ρήτρα 6. Παραβίαση αυτής της ρήτρας 6.1 θα αποτελέσει ουσιώδη παραβίαση της παρούσας συμφωνίας.

6.2. Ο Συνεργάτης πρέπει να δεχτεί όλες τις Κρατήσεις και μπορεί να αρνηθεί να το αποδεχθεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, διαφορετικά ο Συνεργάτης θα θεωρηθεί ότι έχει παραβιάσει σημαντικά την παρούσα Συμφωνία και μπορεί να χάνει τις πληρωμές που οφείλονται σε αυτό σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση.

6.3. Σε σχέση με τις Κρατήσεις Προπληρωμένου Widget, Tailor-Made Experience Κρατήσεις , Κρατήσεις eVoucher και Εμπειρίες διανυκτέρευσης, ο Συνεργάτης είναι υποχρεωμένος να συμμορφωθεί με την πολιτική ακύρωσης και αναδιάταξης που ορίζεται στην παράγραφο 5 των Όρων και Προϋποθέσεων Κράτησης. Αυτά μπορούν να προβληθούν πλήρως στο Tailor-Made Experience.

 

Συνοπτικά:

α. Το Tailor-Made Experience  θα προσφέρει πλήρη ή μερική επιστροφή χρημάτων (όπως ισχύει) για τις κρατήσεις eVoucher που ακυρώνονται οποιαδήποτε στιγμή πριν από 24 ώρες μετά την εντολή αγοράς, εκτός εάν το eVoucher έχει χρησιμοποιηθεί για να κλείσει ραντεβού ή να παραμείνει ή έχει χρησιμοποιηθεί έναντι άλλης αγοράς. Σημειώστε ότι οι πελάτες έχουν δικαίωμα να ακυρώσουν τις κρατήσεις eVoucher ανά πάσα στιγμή μέχρι τη λήξη τους ή να χρησιμοποιήσουν eVouchers για διαφορετική υπηρεσία συνεργατών ή / και με διαφορετικό συνεργάτη έχοντας προτεραιότητα έως 4 ημέρες μετά την επιλογή εμπειρίας και ο συνεργάτης δεν θα έχει δικαιώματα στην εν λόγω κράτηση eVoucher έως ότου εξαργυρωθεί στην Ατζέντα και ως εκ τούτου θα γίνει μια Εκπληρωμένη Κράτηση.

β. Το Tailor-Made Experience  ή και ο Συνεργάτης θα προσφέρει επιστροφή χρημάτων σε σχέση με τις Κρατήσεις Προπληρωμένου Widget και τις Tailor-Made Experience  Κρατήσεις που ακυρώνονται (ή δεν είναι δυνατόν να ανανεωθούν), με την προϋπόθεση ότι το σχετικό ραντεβού δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ούτε στις επόμενες 24, 48, 72 ώρες αλλά στο χρονικό διάστημα που θα επιλέξει ο Συνεργάτης.

γ. Όσον αφορά τις εμπειρίες διανυκτέρευσης, ο Συνεργάτης μπορεί να επιλέξει να αντιμετωπίσει αυτές τις διανυκτερεύσεις με τον ίδιο τρόπο με τις Tailor-Made Experience Κρατήσεις ή μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν είναι σε θέση να ακυρώθουν ή να ανακαλέστουν καθόλου.

δ. Εάν ο Πελάτης επιθυμεί να αλλάξει την ημερομηνία ή / και την ώρα μιας Κράτησης Προπληρωμένου widget ή Tailor-Made Experience εφόσον ο Πελάτης επικοινωνήσει με τον Συνεργάτη ή την Εξειδικευμένη Εμπειρία, να το πράξει τουλάχιστον 24 ώρες, 48 ώρες ή 72 ώρες πριν από τον χρόνο του ραντεβού (όπως επιλέγεται από τον Συνεργάτη κατά τη στιγμή της εγγραφής στις Υπηρεσίες του Tailor-Made Experience) ο Συνεργάτης πρέπει να προσπαθήσει να προσφέρει στον Πελάτη μια κατάλληλη εναλλακτική ώρα και / ή ημερομηνία για την κράτηση. Σε περίπτωση που ένας Συνεργάτης αδυνατεί ή δεν επιθυμεί να εκτελέσει μια Tailor-Made Experience κράτηση ή Κράτηση Προπληρωμένου Widget, σύμφωνα με τον Πελάτη που ζητεί μια τέτοια αλλαγή σύμφωνα με αυτή τη παράγραφο 6.3, τότε θα αντιμετωπίσει την Tailor-Made Experience κράτηση ή την Κράτηση Προπληρωμένου Widget ως ακυρωθείσα από τον Πελάτη και θα του επιστρέψει το πλήρες ποσό (εκτός από τις αμοιβές και την προμήθεια του Tailor-Made Experience).

ε. Εάν ένας Συνεργάτης επιθυμεί να αλλάξει την ημερομηνία ή και την ώρα μιας Tailor-Made Experience κράτηση ή Κράτησης Προπληρωμένου Widget, σε περίπτωση που ο Πελάτης αδυνατεί ή δεν επιθυμεί να συμφωνήσει με την αλλαγή αυτή, το Tailor-Made Experience  θα αντιμετωπίσει τη κατάσταση όπως ακυρώθηκε από τον συνεργάτη και θα επιστρέψει στον πελάτη το πλήρες ποσό (εκτός από τις αμοιβές και την προμήθεια του Tailor-Made Experience).

ζ. Ωστόσο, εάν το Tailor-Made Experience το κρίνει λογικό να το κάνει υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις και σύμφωνα με τη διακριτική του ευχέρεια ,  μπορεί να απαιτήσει από τον συνεργάτη να πληρώσει το εφαρμοστέο ποσό του ποσοστού ή / και της Αμοιβής Επεξεργασίας που θα οφείλεται από τον Συνεργάτη σε σχέση με αυτή την Tailor-Made Experience κράτηση ή την Κράτηση Προπληρωμένου Widget.

6.4. Όσον αφορά τις κρατήσεις για το PAV Widget, το Tailor-Made Experience είναι αποκλειστικά ένας πάροχος τεχνολογίας και δεν ενεργεί ως εμπορικός αντιπρόσωπος κρατήσεων. Οι Πελάτες και οι Συνεργάτες είναι σε θέση να ακυρώσουν τις κρατήσεις του PAV Widget μέχρι τη στιγμή του ραντεβού και να μην δημιουργηθεί σύμβαση μεταξύ του Πελάτη και του Συνεργάτη μέχρι να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για το χειρισμό τυχόν ακυρώσεων ή ανακατανομής του λογαριασμού απευθείας με τον Πελάτη. Το Tailor-Made Experience δεν έχει περαιτέρω συμμετοχή στη διαδικασία κράτησης PAV Widget και παρέχει αποκλειστικά την τεχνολογία για τη διευκόλυνση των κρατήσεων του PAV Widget. Ο Συνεργάτης μπορεί να επιλέξει στην Ατζέντα εάν θα δοθεί στους Πελάτες η ευκαιρία να εγγραφούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του συνεργάτη ή του συνεργάτη και του Tailor-Made Experience

6.5. Ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση ότι όλα τα Περιεχόμενο Συνεργατών (ειδικά λεπτομέρειες και τιμές για τις Υπηρεσίες Συνεργατών) που δημοσιεύει ή παρέχει το Tailor-Made Experience για να δημοσιεύσουν στη Σελίδα ή τις Σελίδες είναι ακριβείς, σωστές και μη παραπλανητικές. Ο Συνεργάτης θα πρέπει να ανεβάζει φωτογραφίες μόνο στις σελίδες του (οι) που έχουν ληφθεί στον ίδιο χώρο του Εταίρου και θα πρέπει πάντοτε να διασφαλίζει ότι έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε τέτοιες φωτογραφίες έχουν μεταφορτωθεί. Οποιαδήποτε παράβαση αυτής της παραγράφου 6.5 αποτελεί σημαντική παραβίαση της παρούσας συμφωνίας. Εάν ο Συνεργάτης δεν έχει διαθέσιμες φωτογραφίες για μεταφόρτωση, το Tailor-Made Experience είναι στην ευχάριστη θέση να ανεβάσει κάποιες κατάλληλες φωτογραφίες από τη δική του βάση δεδομένων, γι ‘αυτό παρακαλώ ενημερώστε μας.

6.6.  Ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος και συμφωνεί να εκπληρώσει όλες τις υποχρεωτικές υποχρεώσεις πληροφόρησης, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της υποχρέωσης δημιουργίας και συντήρησης και αποτύπωσης.

6.7.  Ο Συνεργάτης αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι οι Σελίδες του στην Ιστοσελίδα και στην εφαρμογή δεν πρέπει να περιέχουν στοιχεία επικοινωνίας, άμεσες αναφορές ή συνδέσμους προς τον Συνεργάτη ή τον ιστότοπο, την εφαρμογή, την πλατφόρμα, το εργαλείο ή σε άλλες συσκευές, σε άλλους ιστότοπους, εφαρμογές, πλατφόρμες, εργαλεία τρίτων.

6.8. Ο Συνεργάτης πρέπει ανά πάσα στιγμή να παρέχει τις Υπηρεσίες Συνεργατών στην Ιστοσελίδα και την εφαρμογή σε μια τιμή που να είναι ακριβής και να συμμορφώνεται με την καλύτερη διαθέσιμη τιμή που προσφέρεται στον ιστότοπο του Εταίρου. Εάν ο Πελάτης προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για μια καλύτερη τιμή διαθέσιμη στον ιστότοπο του Συνεργάτη για Υπηρεσίες Συνεργατών που έχουν δεσμευτεί μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής, το Tailor-Made Experience διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει στον Πελάτη τη διαφορά και να προσαρμόσει το ποσό που καταβάλλεται στον Συνεργάτη σε σύνδεση αυτές τις υπηρεσίες συνεργατών. Για την αποφυγή αμφιβολιών, ο Συνεργάτης επιτρέπεται να προσφέρει χαμηλότερες τιμές ή ειδικές προσφορές σε κλειστές ομάδες ατόμων, τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης, π.χ. σε μέλη του δικού του συστήματος επιβράβευσης, ή απευθείας στο χώρο του Συνεργάτη, καθώς και σε άλλες εναλλακτικές online πλατφόρμες πωλήσεων. Παραβίαση αυτής της ρήτρας 6.7 αποτελεί σημαντική παραβίαση της παρούσας συμφωνίας.

6.9. Ο Συνεργάτης πρέπει να διασφαλίσει ότι έχει λάβει τη συγκατάθεση του κάθε υπαλλήλου και των εργολάβων του για να διαφημιστεί στην Ιστοσελίδα και την Εφαρμογή στους Πελάτες συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, στοιχείων όπως όνομα, τεχνογνωσία, στοιχεία επικοινωνίας, διαθεσιμότητα και προσφερόμενες υπηρεσίες.

6.10. Ο Συνεργάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι οι πληροφορίες σχετικά με την Ατζέντα σχετικά με τη διαθεσιμότητα του χρόνου και της ημερομηνίας διατηρούνται πλήρως ενημερωμένες, έτσι ώστε οι δυνητικοί Πελάτες να μπορούν να βλέπουν την ακριβή ώρα και ημερομηνία διαθεσιμότητας κατά την πραγματοποίηση της Κράτησης.

6.11.Σε σχέση με την Tailor-Made Experience κράτηση  η οποία καταβάλλεται με τη χρήση της επιλογής “Pay at Venue”, το ποσοστό καταβάλλεται για όλες τις Tailor-Made Experience κρατήσεις εκτός εάν έχει επισημανθεί από τον Συνεργάτη στην Ατζέντα “μη εμφάνιση”. Για να αποφευχθεί η αμφιβολία, εάν δεν έχει επισημανθεί “ουδεμία επίδειξη” κατά την ημέρα του ραντεβού μέχρι τα μεσάνυχτα της ημερομηνίας που έχει καθοριστεί, η Tailor-Made Experience κράτηση θα αντιμετωπιστεί ως εκπληρωμένη εμπειρία και  θα δικαιούται να παραλάβει το ποσοστό για τη συγκεκριμένη κράτηση εμπειρίας.

6.12. Ο Συνεργάτης δεν θα ζητά από τους Πελάτες να πραγματοποιούν Κρατήσεις παρά μόνο μέσω της Ιστοσελίδας, των Καναλιών Διανομής ή του Widget (ανάλογα με την περίπτωση).

6.13. Σε περίπτωση που ένας Πελάτης πραγματοποιήσει Κράτηση και ο Συνεργάτης ενθαρρύνει τον Πελάτη να ακυρώσει την Κράτησή του και να πραγματοποιήσει ξεχωριστή κράτηση απευθείας με τον Συνεργάτη, ο Συνεργάτης θα παραβιάζει την παρούσα Σύμβαση.

6.14. Εάν το Tailor-Made Experience έχει βάσιμους λόγους να υποψιάζεται ότι ο Συνεργάτης έχει πραγματοποιήσει ή κάνει οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση προσπάθεια να αποφύγει την πληρωμή οποιωνδήποτε χρεώσεων, για παράδειγμα χωρίς περιορισμό, με την παραπλανητική επισήμανση μιας Εκπληρωμένης Κράτησης χρησιμοποιώντας την επιλογή “Pay at Venue” δεν αποτελεί επίδειξη “, πρόκειται για ουσιώδη παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας και θα παρέχει στο Tailor-Made Experience το δικαίωμα, χωρίς περιορισμό άλλων μέσων αποκατάστασης που διαθέτει, να παρακρατεί και να διατηρεί τις πληρωμές που οφείλει στον Συνεργάτη εν δυνάμει της παρούσας Συμφωνίας.

 

 1. TAILOR-MADE EXPERIENCE GIFT VOUCHERS AND TAILOR-MADE EXPERIENCE GIFT CARDS
  Το TAILOR-MADE EXPERIENCE  δεν εκδίδει πλέον δωροκάρτες (Tailor-Made Experience δωροκουπόνια). Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα δωροκουπόνια  που έχουν λήξει, παρακαλούμε στείλτε email στο tailormadeexperience@gmail.com

 

Λάβετε υπόψη ότι οι Συνεργάτες δεν πρέπει να αποδέχονται την δωροκάρτα Tailor-Made Experience ως πληρωμή για κρατήσεις. Οι δωροκάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο από τους πελάτες απευθείας στον ιστότοπο ή την εφαρμογή.

 

 1. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

7.1. Ο Συνεργάτης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή κορυφαίας ποιότητας Παροχής Υπηρεσιών Συνεργατών σε όλους τους Πελάτες και θα εξετάσει άμεσα τυχόν ερωτήματα σχετικά με τις πωλήσεις, θέματα ή ζητήματα που αφορούν Κρατήσεις ή πιθανές Κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης παραπόνων του Πελάτη.

7.2. Ο Συνεργάτης είναι άμεσα υπεύθυνος έναντι του Πελάτη για τυχόν αδυναμία εκπλήρωσης των προσδοκιών του Πελάτη ή για οποιαδήποτε άλλη νομική ευθύνη που προκύπτει σε σχέση με τις Υπηρεσίες Συνεργατών, εκτός εάν η ευθύνη αυτή προκύψει ως αποτέλεσμα της αμέλειας του Tailor-Made Experience.

7.3. Το Tailor-Made Experience θα παραπέμπει τυχόν παράπονα πελατών που λαμβάνει στον Συνεργάτη και ο Συνεργάτης θα αναγνωρίζει όλες τις καταγγελίες και θα απαντήσει στον σχετικό Πελάτη εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση του παραπόνου από τον Συνεργάτη (είτε η καταγγελία προέρχεται απευθείας από τον Πελάτη είτε μέσω του Tailor-Made Experience.).

7.4. Ο Συνεργάτης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση οποιωνδήποτε καταγγελιών εντός 14 ημερών και θα πρέπει να ενημερώσει το Tailor-Made Experience για οποιαδήποτε αλληλογραφία μεταξύ του Εταίρου και του Πελάτη σχετικά με την καταγγελία και γενικά να διατηρήσει  που γνωρίζει την πρόοδό του και την κατάσταση της καταγγελίας.

7.5. Ο Συνεργάτης αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι η Ιστοσελίδα και η εφαρμογή περιλαμβάνουν μια πλατφόρμα αναθεώρησης, κατά την οποία οι Πελάτες μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια δημόσιας προβολής σχετικά με τις εμπειρίες τους με το Tailor-Made Experience και με τον Συνεργάτη (ιδιαίτερα σε σχέση με τις Υπηρεσίες Συνεργατών) “) Και ότι θα είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα των συνεργατών, μια επιλογή από κριτικές από τους προηγούμενους μήνες (αν υπάρχει). Ο Συνεργάτης θα πρέπει να σημειώσει ότι αυτή η πλατφόρμα ενδέχεται να μην έχει εξαιρεθεί από το το Tailor-Made Experience και ενδέχεται κατά καιρούς να περιέχει αρνητικές κριτικές ή / και ανατροφοδότηση από τους πελάτες, η οποία είναι πέρα από τον έλεγχο του Tailor-Made Experience. Υπάρχει μια επιλογή για τον Συνεργάτη, εάν αποτελούν αντικείμενο οποιουδήποτε περιεχομένου που δημιουργεί ο χρήστης, για να απαντήσει σε κριτικές σχετικά με αυτές. Εντούτοις, οποιοδήποτε περιεχόμενο των δημοσιεύσεων του Συνεργάτη ως απάντηση στο Περιεχόμενο που δημιουργείται από Χρήστες πρέπει να είναι ευγενικό και επαγγελματικό και μη απειλητικό ή αντιπαραβαλλόμενο και μπορεί να υπόκειται σε επανεξέταση από το το Tailor-Made Experience (και μπορεί να αφαιρεθεί ή να τροποποιηθεί με βάση τη διακριτική του ευχέρεια εάν το κρίνει εύλογο να το πράξει το Tailor-Made Experience). Για την αποφυγή αμφιβολιών, ο Συνεργάτης δεν έχει δικαίωμα για καμία αποζημίωση (συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, οποιουδήποτε δικαιώματος τερματισμού της παρούσας Συμφωνίας) ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε ονοματοδοσίας περιεχομένου που δημιουργεί ο χρήστης ή αναφέρεται στον Συνεργάτη. Ωστόσο, εάν ο Συνεργάτης λογικά πιστεύει ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο που δημιουργεί ένας Χρήστης είναι δυσφημιστικό για αυτόν ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παραβιάζει τα νόμιμα δικαιώματα οποιουδήποτε ατόμου,  μπορεί να επισημάνει και να αναφέρει  το Περιεχόμενο που δημιουργείται από Χρήστη στο Tailor-Made Experience. Σε αυτή την περίπτωση, το Tailor-Made Experience θα επανεξετάσει το ίδιο και κατά τη διακριτική του ευχέρεια θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνει απαραίτητη ή επιθυμητή (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, κατάργησης ή τροποποίησης του σχετικού περιεχομένου που δημιουργεί ο χρήστης).

 

 1. ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ

8.1. Για τους σκοπούς της παρούσας παραγράφου, οι “υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων”, “επεξεργαστής δεδομένων”, “υποκείμενο δεδομένων”, “δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα”, “επεξεργασία” και “κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα” ερμηνεύονται σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα Νομοθεσία προστασίας.

 1. Το Tailor-Made Experience και ο συνεργάτης αναγνωρίζουν ότι, για τους σκοπούς της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων:

 

α.  όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών Πελατών και των Προπληρωμένων Παραληπτών Widget, ο Συνεργάτης είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και το Tailor-Made Experience είναι ο επεξεργαστής δεδομένων.

β. όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα πελατών του Tailor-Made Experience, ο συνεργάτης και το Tailor-Made Experience εκάστοτε ενεργούν ως ανεξάρτητοι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων. και

γ. όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών του PAV Widget, ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και το Tailor-Made Experience είναι επεξεργαστής δεδομένων, με εξαίρεση τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών Widget του PAV (π.χ. όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που συλλέγονται από το Tailor-Made Experience και τον Συνεργάτη κατά την εξόφληση μέσω ενός opt-in για καθένα από τους δικούς τους μεμονωμένους σκοπούς μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ο καθένας λειτουργεί ως ανεξάρτητος ελεγκτής.

 

9.1. Όπου το Tailor-Made Experience και ο Συνεργάτης είναι ανεξάρτητοι ελεγκτές, η κάθε μία αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι:

α. εκτός από τις απαιτήσεις της παρούσας παραγράφου 9, κάθε μέρος είναι υπεύθυνο για τη συμμόρφωσή του με τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του GDPR.

β. ο Συνεργάτης πρέπει εγκαίρως (και εν πάση περιπτώσει μέσα σε 24 ώρες να ειδοποιήσει από την στιγμή που ο ίδιος ή οι υπάλληλοί του έλαβαν γνώση του θέματος) για πιθανόν τυχαία ή εκ προθέσεως ζημιά, αλλοίωση, καταστροφή, μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη, απώλεια, κακή χρήση ή κλοπή ή έκθεση  προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε πελάτη ή πελάτη widget, τον οποίο έχει πρόσβαση ο συνεργάτης (“συμβάν ασφαλείας”). Ο Συνεργάτης θα παρέχει πλήρη συνεργασία και άμεση βοήθεια στο Tailor-Made Experience σε σχέση με τις προσπάθειές της να (i) διερευνήσει, να αποκαταστήσει και να μετριάσει τις επιπτώσεις του συμβάντος Ασφάλειας και (ii) να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις κοινοποίησης σε ιδιώτες, πελάτες ή ρυθμιστικές αρχές.

γ. Ο συνεργάτης δεν πρέπει να κάνει ή να παραλείψει να κάνει, και πρέπει να διασφαλίσει ότι το προσωπικό και οι αντιπρόσωποί του δεν κάνουν ή παραλείπουν να κάνουν, οτιδήποτε θα προκαλούσε (ή λογικά αναμένεται να προκαλέσει) το Tailor-Made Experience ή οι συνεργάτες του παραβιάζουν οποιαδήποτε διάταξη οποιασδήποτε νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων και λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία των υπαλλήλων και των αντιπροσώπων της που μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό και οι υπάλληλοι ενημερώνονται για τον εμπιστευτικό χαρακτήρα των προσωπικών δεδομένων και κατάρτιση σχετικά με τη νομοθεσία σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

δ.Ο Συνεργάτης συμφωνεί να εφαρμόσει και να διατηρήσει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα όσον αφορά την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επαρκή, για να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και από τυχαία απώλεια, τροποποίηση ή αποκάλυψη.

ε. Ο Συνεργάτης συμφωνεί να επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών με σκοπό την παροχή των Υπηρεσιών Συνεργατών σε αυτούς τους Πελάτες και, στην περίπτωση  Πελατών Widget, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει ρητά μέσω της επιλογής opt- με τη συγκατάθεσή τους να λαμβάνουν διαφημιστική ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της υπηρεσίας eCRM,  και σε όλες τις περιπτώσεις μόνο κατά τη λήψη των Υπηρεσιών του Tailor-Made Experience και

ζ. θα πρέπει ο συνεργάτης, τα εισδεχούμενα μέλη του  ή οι προμηθευτές του να μεταφέρουν τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών και / ή των πελατών Widget σε τοποθεσίες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη (και αποδέχεται την πλήρη ευθύνη) για επεξεργασία σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

 

9.2.Σε περίπτωση που ο Συνεργάτης είναι υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και το Tailor-Made Experience  είναι επεξεργαστής δεδομένων, όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών συνεργατών και τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών του PAV Widget (εκτός από τη διαφήμιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών του PAV Widget όπου ο Συνεργάτης και το Tailor-Made Experience είναι ανεξάρτητοι ελεγκτές δεδομένων), τα προσωπικά δεδομένα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του άρθρου 28 του GDPR, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παραγράφου 9.9 κατωτέρω και με την προϋπόθεση ότι το Tailor-Made Experience θα μπορεί να χρεώνει τον Συνεργάτη για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας που δεν προσδιορίζεται ρητά ως απαίτηση παροχής υπηρεσίας του Tailor-Made Experience βάσει της παρούσας συμφωνίας.

9.3. Το Tailor-Made Experience διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Cookies που βρίσκεται εδώ [εισάγετε σύνδεσμο] (όπως ενημερώνεται ανά χρονικά διαστήματα) και ο Συνεργάτης συμφωνεί αμετάκλητα και άνευ όρων με τη διαδικασία επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων αυτών με το Tailor-Made Experience και επιπλέον εγγυάται ότι κάθε εμπορικός συνεργάτης έχει ενημερωθεί για το πώς το Tailor-Made Experience θα επεξεργαστεί τα προσωπικά του δεδομένα. Χωρίς να περιορίζει τις υποχρεώσεις του σε άλλα σημεία της παρούσας Συμφωνίας, αναλαμβάνει να συμπεριλάβει έγκαιρα οποιαδήποτε πληροφορία ζητά ευλόγως από το Tailor-Made Experience στην πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας του ή σε άλλη βιβλιογραφία του Πελάτη για να βοηθήσει κάθε μέρος σύμφωνα με τη Νομοθεσία Προστασίας Δεδομένων.

9.4. Ο Συνεργάτης αναγνωρίζει ότι η ιδιοκτησία όλων των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας στο Tailor-Made Experience στο Widget Πελατών και Συνεργατών Πελατών στην Ατζέντα θα μεταφερθεί στο Tailor-Made Experience ή οι Συνδεδεμένοι Συνεργάτες της αναλαμβάνουν αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα με πλήρη εγγύηση όλα τα δικαιώματα. Το Tailor-Made Experience παρέχει στον Συνεργάτη μη αποκλειστική άδεια χρήσης αυτών των προσωπικών δεδομένων για να ασκεί τις δραστηριότητές του, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμορφώνεται συνεχώς με τις διατάξεις της παρούσας Συμφωνίας.

9.5. Όταν ο Συνεργάτης λαμβάνει τη υπηρεσία eCRM,  μπορεί να στείλει διαφημιστικές ανακοινώσεις σε Πελάτες πεπειραμένους από το Tailor-Made Experience και Πελάτες Widget, των οποίων τα στοιχεία αποθηκεύονται στην Ατζέντα και έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους μέσω ενός πλαισίου “συμμετοχής” κατά την υπογραφή να λαμβάνετε τις υπηρεσίες Tailor-Made Experience ή όταν κάνετε κράτηση υπηρεσιών συνεργατών μέσω του Widget, να λαμβάνετε διαφημίσεις ή προώθησεις από οποιονδήποτε συνεργάτη όπου συνεργάζονται με τις υπηρεσίες συνεργατών ή / και συγκεκριμένα από τον συνεργάτη με τον οποίο κάνουν κράτηση.

9.6. Ο Συνεργάτης αναλαμβάνει και εγγυάται ότι θα επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών συνεργατών σύμφωνα με τη Νομοθεσία Προστασίας Δεδομένων και ειδικότερα ότι, οι υπάλληλοί του, οι συνεργάτες του και οι προμηθευτές του θα αποστέλλουν διαφημίσεις ή προωθήσεις  μόνο σε Συνεργάτες Πελάτες που έχουν δώσει συγκατάθεση να λάβουν. Η χρήση των προσωπικών δεδομένων των συνεργαζόμενων πελατών από τον συνεργάτη πραγματοποιείται με αποκλειστικό κίνδυνο του συνεταίρου, με ευθύνη του και είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της πλήρους συμμόρφωσής του με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, των εργαζομένων, των συνεργατών του και των προμηθευτών τους.

9.7. Σε περίπτωση που ένας Πελάτης ειδοποιήσει τον Συνεργάτη ή έναν από τους υπαλλήλους του ότι δεν επιθυμεί να λάβει περαιτέρω διαφημιστικό υλικό από το Tailor-Made Experience  ή  και τις Συνδεδεμένες Επιχειρήσεις του, ο Συνεργάτης θα προχωρήσει αμέσως (και οπωσδήποτε όχι αργότερα από 48 (σαράντα οκτώ) ώρες από την ενημέρωσή τους) να ενημερώσει το Tailor-Made Experience με τα πλήρη στοιχεία του εγγράφου, έτσι ώστε το Tailor-Made Experience να μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα αυτό.

9.8. Σε περίπτωση που ένα πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα υποβάλλει αίτηση σε οποιοδήποτε από τα μέρη για να ασκήσει ένα ή περισσότερα από τα δικαιώματα που παρέχονται στα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, εφόσον το ένα μέρος εύλογα απαιτεί εισροή ή βοήθεια από το άλλο μέρος, σε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που παρέχονται, ο αντισυμβαλλόμενος θα παράσχει όλα αυτά τα μέσα ή τη συνδρομή εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, με κάθε μέρος για να καλύψει τα έξοδά του.

9.9. Σε περίπτωση που ένα από τα μέρη λάβει αίτημα από αρχή προστασίας δεδομένων σχετικά με πληροφορίες σχετικά με την παρούσα συμφωνία ή με τη σχέση μεταξύ των μερών, το εν λόγω συμβαλλόμενο μέρος ειδοποιεί αμέσως το άλλο, εκτός εάν αυτό απαγορεύεται από το νόμο.

9.10. Οποιαδήποτε παραβίαση της παρούσας παραγράφου 9 από τον συνεργάτη θα αποτελεί σημαντική παραβίαση της παρούσας συμφωνίας.

9.11.  Ο Συνεργάτης θα αποζημιώσει και θα διατηρήσει το Tailor-Made Experience και τους Συνδεδεμένους του πελάτες αβλαβείς έναντι όλων των ζημιών, αξιώσεων, εξόδων,  ή διαδικασιών που προκύπτουν από ή σε σχέση με την παραβίαση αυτής της παραγράφου 9.

9.12. Αυτή η παράγραφος στο σύνολό της θα παραμείνει μέχρι τον τερματισμό ή τη λήξη της παρούσας συμφωνίας.

 

 

 

 

 

 

 1. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ TAILOR-MADE EXPERIENCE ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ

10.1. Ο Συνεργάτης θα παρέχει στο Tailor-Made Experience οποιοδήποτε Περιεχόμενο απαιτεί ευλόγως να του παρέχεται προκειμένου να προμηθεύσει τις υπηρεσίες του Tailor-Made Experience.

10.2. Ο Συνεργάτης απονέμει με την παρούσα συμφωνία στο Tailor-Made Experience χωρίς αποκλειστικότητα, χωρίς δικαιώματα, αμετάκλητο και παγκόσμιο δικαίωμα και άδεια (ή υποδεέστερη άδεια χρήσης) για τη χρήση, αναπαραγωγή, διανομή, παραχώρηση άδειας χρήσης, επικοινωνία και διάθεση του Περιεχομένου Συνεργάτη στην Ιστοσελίδα καθώς και για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που είναι αναγκαίοι για το Tailor-Made Experience ή που απαιτείται για την άσκηση των δικαιωμάτων του και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του βάσει της παρούσας Συμφωνίας.

10.3. Το Tailor-Made Experience μπορεί να παραχωρήσει περαιτέρω άδεια χρήσης, να διαθέσει, να αποκαλύψει ή / και να προσφέρει το Περιεχόμενο Συνεργάτη σε Συνδεδεμένες επιχειρήσεις και σε τρίτους (Πλατφόρμες Τρίτων). Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι υπεύθυνο το Tailor-Made Experience έναντι του Συνεργάτη για οποιεσδήποτε πράξεις ή τυχόν παραλείψεις εκ μέρους Τρίτων στις  Ιστοσελίδες τους. Η μόνη λύση που παρέχεται στον Συνεργάτη σε σχέση με αυτές τις Ιστοσελίδες Τρίτων είναι να (α) ζητήσει το Tailor-Made Experience (το οποία έχει το δικαίωμα και όχι την υποχρέωση) να απενεργοποιεί και να αποσυνδέεται από αυτήν την Ιστοσελίδα Τρίτων ως προς τον Συνεργάτη. ή β) να τερματίσει την παρούσα συμφωνία, σύμφωνα με το άρθρο 12.

10.4. Ο Συνεργάτης απονέμει με το παρόν το δικαίωμα του Tailor-Made Experience:

α. να αφαιρέσετε, να επεξεργαστείτε, να περιορίσετε ή να τροποποιήσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο το Περιεχόμενο Συνεργάτη που δημοσιεύεται σε οποιεσδήποτε σελίδες, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά όπου το Περιεχόμενο Συνεργάτη δεν συμμορφώνεται με τις εγγυήσεις της παραγράφου 10.5 ή δεν παραβιάζει τους όρους της παρούσας συμφωνίας, και

β. να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μηχανών αναζήτησης βελτιστοποίησης, τη διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ και άλλους μηχανισμούς που ενσωματώνουν, ή προσφέρουν (εν όλω ή εν μέρει) την εμπορική επωνυμία του Συνεργάτη ή οποιεσδήποτε μάρκες που χρησιμοποιούνται στη σύνδεση με τις Υπηρεσίες Συνεργατών.

10.5. Ο Δικαιούχος εγγυάται, αντιπροσωπεύει και αναλαμβάνει ότι:

α. κάθε Περιεχόμενο συνεργατών που προμηθεύεται στο Tailor-Made Experience σε σχέση με την παρούσα Συμφωνία ή / και δημοσιεύει (ή παρέχει στο Tailor-Made Experience για δημοσίευση) στον Ιστότοπο (και τα Διαγράμματα Διανομής, αν υπάρχει) θα είναι ακριβής από κάθε ουσιώδη άποψη και (συμπεριλαμβανομένων των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας) ή να είναι δυσφημιστικά, παράνομα, προσβλητικά, απειλητικά ή πορνογραφικά ή να υπολείπονται των γενικών προτύπων γούστου και ευπρέπειας, και

β. πρέπει να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους και διαφημιστικούς κανονισμούς κατά την εμπορία, πώληση και παροχή των υπηρεσιών συνεργατών και να λαμβάνει όλες τις άδειες, τις αρχές, τα προσόντα και την ασφάλιση που είναι απαραίτητα ή εύλογα συνετό για να αποκτήσει ο Συνεργάτης τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και το προσωπικό (αλλά κυρίως σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών συνεργατών).

10.6. Οποιαδήποτε παραβίαση των εγγυήσεων της παραγράφου 10.5 θα αποτελεί σημαντική παραβίαση της παρούσας συμφωνίας.

10.7. Ο Συνεργάτης συμφωνεί να αποζημιώσει, και να διατηρήσει την αβλαβές το Tailor-Made Experience και τα στελέχη του, τους διευθυντές και τους υπαλλήλους του, από και έναντι οποιωνδήποτε απαιτήσεων, υποχρεώσεων, πραγματικών ή υποτιθέμενων αιτιών της αγωγής και αγωγών και όλων των ζημιών, των εξόδων (συμπεριλαμβανομένου του κόστους διακανονισμού), των εξόδων που συνδέονται με αυτά (συμπεριλαμβανομένης της καταβολής εύλογων νομικών επιβαρύνσεων και εκταμιεύσεων) και των ζημιών (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν άμεσων, έμμεσων ή συνεπαγόμενων απωλειών, απώλειας κέρδους, απώλειας φήμης και όλων των τόκων, των ποινών και των δικαστικών εξόδων (υπολογίζονται με βάση την πλήρη αποζημίωση) και κάθε άλλο εύλογο επαγγελματικό κόστος και εξόδων που προκύπτουν από ή σε σχέση με τυχόν παραβίαση από τον Συνεργάτη οποιουδήποτε όρου της παρούσας Συμφωνίας ή που μπορεί να προκύψει από οποιαδήποτε ενέργεια τρίτου μέρους σχετικά με τις παρεχόμενες (ή μη παρεχόμενες) Παροχές Συνεργατών ή ενέργειες (ή αποτυχίες), του Συνεργάτη ή οποιουδήποτε προσώπου (εκτός του Tailor-Made Experience) ενεργώντας εξ ονόματός του, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε ενέργειας που ασκείται σε σχέση με οποιαδήποτε νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, του περιεχόμενου συνεργατών ή μιας επίσκεψης πελάτη στον τόπο του συνεργαζόμενου μέρους.

10.8. Ο Συνεργάτης αναγνωρίζει ότι το Tailor-Made Experience συνάπτει την παρούσα Συμφωνία για δικό του όφελος αλλά και ως αντιπρόσωπος προς όφελος και εκ μέρους καθενός από τα στελέχη της, τους διευθυντές και τους υπαλλήλους του (κάθε ένα από τα “Αποζημιωμένα Τρίτα Μέρη” και, συλλογικά, Αποζημιωθέντα Τρίτα Μέρη “) και ότι τα δικαιώματα αποζημίωσης που αναφέρονται στη παράγραφο 10.7 είναι δικαιώματα και οφέλη κάθε τέτοιου Αποζημιωθέντος Τρίτου Συμβαλλόμενου Μέρους (σαν να είναι, σε κάθε περίπτωση, συμβαλλόμενο μέρος αυτής της Συμφωνίας). Αυτά τα δικαιώματα είναι εκτελέσιμα εν δυνάμει της παρούσας Συμφωνίας με το Tailor-Made Experience ως αντιπρόσωπο για κάθε τέτοιο Αποζημιωμένο Τρίτο Μέρος. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, ο Συνεργάτης και το Tailor-Made Experience μπορούν να συμφωνήσουν εγγράφως να τροποποιήσουν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Συμφωνίας χωρίς τη συγκατάθεση οποιουδήποτε από τους Αποζημιωθέντες Τρίτους, ακόμη και αν η τροποποίηση αυτή επηρεάζει ή θα επηρεάσει τα δικαιώματα που παρέχονται σε οποιοδήποτε Αποζημιωμένο Τρίτο Μέρος.

10.9. Η παρούσα παράγραφος θα παραμείνει στο σύνολό της μέχρι τον τερματισμό ή τη λήξη της παρούσας συμφωνίας.

 

 1. ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

11.1. Το Tailor-Made Experience θα εκδίδει μια δήλωση τιμολογίου στον συνεργάτη δύο φορές το μήνα (η “δήλωση τιμολογίου”), η οποία θα αναφέρει στη σύνοψη του λογαριασμού στην κορυφή της (η “Περίληψη λογαριασμού”):

α. το υπόλοιπο που μεταφέρθηκε από την προηγούμενη δήλωση τιμολογίου, εάν υπάρχει.

β. ποιό είναι το ποσό του Tailor-Made Experience που οφείλει ο Συνεργάτης σε σχέση με τις Εκπληρωμένες Κάρτες κατά την περίοδο από την τελευταία δήλωση τιμολογίου.

γ. αυτό που ο Συνεργάτης οφείλει στο Tailor-Made Experience σχετικά με τις χρεώσεις από τα τελευταία Δελτία Τιμολογίων (π.χ. Τέλη Εγγραφής, ποσοστό κλπ.) τα ποσά αυτά λοιπόν να αφαιρεθούν από οποιοδήποτε ποσό  οφείλεται στο σημείο 11.1 (β) παραπάνω), και

δ. το υπόλοιπο του λογαριασμού που προκύπτει (το “Υπόλοιπο κλεισίματος”) που καταβάλλεται είτε από το Tailor-Made Experience στον συνεργάτη είτε από τον συνεργάτη στο Tailor-Made Experience.

11.2.  Η δήλωση τιμολογίου θα αναγράφει επίσης όλες τις κατηγορίες Κρατήσεων και χρεώσεων που περιλαμβάνουν:

α. Εκπληρωμένες Κρατήσεις όπου ο Πελάτης προπληρώνει το συνολικό πληρωτέο ποσό.

β. Εκπληρωμένες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας την επιλογή “Πληρωμή στον χώρο”.

γ. Προπληρωμένες παραγγελίες Widget.

δ. Οι χρεώσεις που καταβάλλονται στο Tailor-Made Experience από τον Συνεργάτη οι οποίες δεν συνδέονται άμεσα με την πληρωμή Tailor-Made Experience για μια συγκεκριμένη κράτηση από έναν πελάτη, όπου οφείλεται η χρέωση εγγραφής ή όπου τέτοιες άλλες χρεώσεις ή τα ποσά καταβάλλονται κατά καιρούς από τον συνεργάτη στο εξατομικευμένη Tailor-Made Experience). και

ε. Ακυρώσεις.

 

11.3.  Εάν το Υπόλοιπο κλεισίματος είναι αρνητικό το Tailor-Made Experience,  θα μεταφέρει το Υπόλοιπο Τέλους στον Συνεργάτη εντός 3 έως 5 Εργάσιμων Ημερών από την ημερομηνία της Δήλωσης Τιμολογίου και δεν θα απαιτηθεί περαιτέρω ενέργεια από τον συνεργάτη.

11.4.  Εάν το Υπόλοιπο Κλεισίματος είναι θετικό, ο Συνεργάτης θα πρέπει να μεταφέρει το Υπόλοιπο Τέλους στο Tailor-Made Experience εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της Δήλωσης Τιμολογίου στα στοιχεία του λογαριασμού που αναφέρονται στη Δήλωση Τιμολογίου, ανάλογα με το ποια επιλογή επιλέγει ο Συνεργάτης από αυτές που διατίθενται από το Tailor-Made Experience το κρίσιμο χρονικό διάστημα και οι οποίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν οποιαδήποτε μεταφορά τραπεζικών εμβασμάτων, πιστωτική κάρτα, εντολή άμεσης χρέωσης ή / και επαναλαμβανόμενη ρύθμιση πληρωμής. Εάν ο Συνεργάτης έχει οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με τη Δήλωση τιμολογίου ή την ικανότητά του να μεταφέρει το Υπόλοιπο κλεισίματος εντός του απαιτούμενου χρονικού πλαισίου, ο Συνεργάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Tailor-Made Experience όσο το δυνατόν συντομότερα.

11.5.  Εάν το Υπόλοιπο Υπόλοιπο είναι μηδενικό, η Δήλωση Εισαγωγών θα δηλώνει ότι το Υπόλοιπο  διακανονίζεται και δεν υπάρχει τίποτα περαιτέρω για το Tailor-Made Experience ή τον Συνεργάτη για να κάνει σχετικά με αυτή τη Δήλωση Φόρου.

11.6.  Όσον αφορά τις Κάρτες Προπληρωμένου Widget, τις Προπληρωμένες Tailor-Made Experience Κρατήσεις  και τις Προπληρωμένες εμπειρίες με διανυκτέρευση (ή ολοήμερες), ισχύουν οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις:

α. Το Tailor-Made Experience λαμβάνει προπληρωμές από τους πελάτες ως εμπορικός αντιπρόσωπος του συνεργάτη και το χρέος του πελάτη προς τον συνεργάτη σε σχέση με αυτό θα εκκαθαριστεί όταν η προπληρωμή θα ληφθεί από το Tailor-Made Experience.

β. εκτός εάν συμφωνηθεί γραπτώς διαφορετικά μεταξύ του Tailor-Made Experience και του συνεργάτη, οποιαδήποτε μελλοντική πληρωμή των ποσών που εισπράττονται από το Tailor-Made Experience και εξαιτίας του συνεργάτη θα υπόκειται αυστηρά σε αυτόν που έχει παράσχει τις Υπηρεσίες Συνεργατών σύμφωνα με μια Κράτηση όπως αναφέρεται σε αυτή Συμφωνία;

γ. με την επιφύλαξη της ικανοποίησης από τον Συνεργάτη της παραγράφου 11.6 (β) ανωτέρω, η περαιτέρω πληρωμή οποιουδήποτε Υπόλοιπου θα καταβληθεί σύμφωνα με το Tailor-Made Experience ή τον Συνεργάτη, ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 11.3 ή 11.4 ανωτέρω.

δ. Για την αποφυγή αμφιβολιών, η πληρωμή για  eVoucher Κράτηση θα πραγματοποιηθεί μόνο με το Tailor-Made Experience εάν ο Συνεργάτης εισάγει σωστά τον μοναδικό κωδικό κουπονιού για το eVoucher στην Ατζέντα.

 

11.7.  Ο Συνεργάτης θα πραγματοποιήσει όλες τις πληρωμές λόγω του Tailor-Made Experience σύμφωνα με το άρθρο 11.4 χωρίς καμία παρακράτηση, είτε μέσω συμψηφισμού, παρακρατήσεως, ανταγωγής, έκπτωσης ή άλλιώς. Εάν οποιοδήποτε ποσό που οφείλεται από τον Συνεργάτη στο Tailor-Made Experience σύμφωνα με αυτούς τους όρους δεν καταβληθεί κατά την ημερομηνία πληρωμής ή πριν από την ημερομηνία πληρωμής, όλα τα ποσά που οφείλει ο Συνεργάτης στο Tailor-Made Experience καθίστανται ληξιπρόθεσμα και πληρωτέα αμέσως και με την επιφύλαξη οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος ή  διορθωτικού μέτρου που διατίθεται στο Tailor-Made Experience,  δικαιούται:

α.  να αναστείλει ή να τερματίσει την παροχή των Υπηρεσιών του Tailor-Made Experience και της παρούσας Συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της απενεργοποίησης της καταχώρησης του Συνεργάτη στην Ιστοσελίδα και την Εφαρμογή, έως ότου καθοριστούν πληρωμές ή πιστώσεις ικανοποιητικές για το Tailor-Made Experience

β. να επιβαρύνει τον συνεργάτη με το κόστος απόκτησης κρίσης ή πληρωμής, να συμπεριλάβει όλες τις εύλογες επαγγελματικές δαπάνες (συμπεριλαμβανομένων των νομικών αμοιβών) και άλλες δαπάνες για τη διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας ή για τη συνέχιση της διαδικασίας ανάκτησης οφειλών. και

γ. όπου ο Συνεργάτης έχει πολλαπλούς χώρους με το Tailor-Made Experience, αντισταθμίζει τα ποσά που οφείλει ο Συνεργάτης στο Tailor-Made Experience από τις πληρωμές που οφείλονται στο Tailor-Made Experience από τον Συνεργάτη σε σχέση με αυτούς τους άλλους χώρους.

 

11.8.  Ο Συνεργάτης θα είναι υπεύθυνος για τυχόν επιστροφές χρημάτων, αντιστροφές χρεώσεων, τραπεζικά έξοδα ή άλλα διοικητικά έξοδα (“χρεώσεις της Τράπεζας”) που προκύπτουν από το Tailor-Made Experience ως αποτέλεσμα της αδυναμίας του Συνεργαζόμενου να ενημερώσει το Tailor-Made Experience πριν από αλλαγές στις λεπτομέρειες πληρωμής  ή και διευθετήσεις, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής:

α.  λεπτομέρειες τραπεζικού λογαριασμού,

β.  ακύρωση εντολής άμεσης χρέωσης ·

γ.  ανεπαρκείς πόροι,

δ.  λήξη κάρτας

 

11.9.  Το Tailor-Made Experience διατηρεί το δικαίωμα έκπτωσης από το Συνεργάτη για τυχόν ποσά που καταβάλλονται στο Tailor-Made Experience από τον Συνεργάτη και τυχόν τραπεζικών επιβαρύνσεων από οποιοδήποτε υπόλοιπο που συλλέγεται από τo Tailor-Made Experience για λογαριασμό του, και κάθε Υπολοίπου κλεισίματος προς τον Συνεργάτη..

11.10. Όλες οι πληρωμές που οφείλονται από το Tailor-Made Experience προς τον Συνεργάτη θα γίνονται με τραπεζικό έμβασμα, χρησιμοποιώντας τα τραπεζικά στοιχεία που παρέχει ο Συνεργάτης για το Το Tailor-Made Experience στην Ατζέντα (και όπως ορίζεται στη Δήλωση Τιμολογίου) και είναι ευθύνη του Εταίρου να διασφαλίσει ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι σωστές. Το Το Tailor-Made Experience θα πραγματοποιεί πληρωμές απευθείας μόνο στον Συνεργάτη και δεν μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές σε τρίτους. Ο Συνεργάτης αποζημιώνει πλήρως το Tailor-Made Experience και διατηρεί την ατομική εμπειρία αβλαβή έναντι οποιωνδήποτε ζημιών,  ή διακαιωμάτων  που απορρέουν από την αδυναμία του συνεργάτη να ειδοποιήσει το Tailor-Made Experience για την αλλαγή των στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν χρεώσεων της Τράπεζας που  προκύπτουν ως αποτέλεσμα από το Tailor-Made Experience.

11.11. Το Tailor-Made Experience διατηρεί το δικαίωμα να χρεώνει τόκους από όλα τα ποσά που καταβάλλονται από τον Συνεργάτη τα οποία δεν πληρώνονται κατά την σχετική ημερομηνία λήξης με ετήσιο επιτόκιο 4% πάνω από το επίσημο βασικό επιτόκιο της Τράπεζας της Ελλαδας. Οι τόκοι αυτοί θα συγκεντρωθούν σε ημερήσια βάση από την ημερομηνία καθυστέρησης της πληρωμής έως την ημερομηνία κατά την οποία το Tailor-Made Experience θα εισπράξει ολόκληρο το οφειλόμενο ποσό μαζί με όλους τους δεδουλευμένους τόκους.

11.12. Σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ του Tailor-Made Experience και του συνεργάτη, κάθε αδιαμφισβήτητο ποσοστό θα καταβληθεί σύμφωνα με την παρούσα παράγραφο 11 για το Tailor-Made Experience. Ο Συνεργάτης οφείλει αναφέρει τη διαφωνία του εντός 14 ημερών από την παραλαβή της Δήλωσης Τιμολογίου, αναφέροντας λεπτομερώς τον λόγο. Εάν ο Συνεργάτης δεν το κάνει, η Δήλωση τιμολογίου θεωρείται αποδεκτή από τον Συνεργάτη.

11.13. Ο συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την παρακράτηση και αναφορά φόρων που ισχύουν στο ποσοστό σύμφωνα με όλους τους νόμους που ισχύουν και τα αιτήματα των αρμόδιων φορολογικών αρχών, συμπεριλαμβανομένων των τόκων και των κυρώσεων που επιβάλλονται για την καθυστέρηση πληρωμής ή την παρακράτηση. Εάν απαιτείται, ο συνεργάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη συμφωνία με τις αρμόδιες φορολογικές αρχές για τη φορολογική μεταχείριση του ποσοστού. Ο συνεργάτης παρέχει, κατόπιν αιτήματος από το Tailor-Made Experience, αντίγραφα των πιστοποιητικών πληρωμής ή και πιστοποιητικών φοροαπαλλαγής. Ο Συνεργάτης δηλώνει και εγγυάται ότι είναι δεόντως καταχωρημένος σε όλες τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, όπου αυτό ισχύει.

11.14. Ο Συνεργάτης κατανοεί και αναγνωρίζει ότι το Tailor-Made Experience είναι ένας εμπορικός αντιπρόσωπος κρατήσεων και δεν παρέχει τις Υπηρεσίες Συνεργατών στον Πελάτη. Το συμβόλαιο για τις Υπηρεσίες Συνεργατών είναι μεταξύ του συνεργάτη και του Πελάτη του Tailor-Made Experience, και ως αποτέλεσμα, είναι ευθύνη του Συνεργάτη, εάν είναι εγγεγραμμένος στο ΦΠΑ, να χρεώσει ΦΠΑ επί της συνολικής αξίας της Κράτησης και να παράσχει  ΦΠΑ στον Πελάτη, εφόσον ζητηθεί. Το Tailor-Made Experience χρεώνει μόνο το ΦΠΑ στο ποσοστό του συνεργάτη, για την παροχή των υπηρεσιών Tailor-Made Experience.

11.15. Σε περίπτωση δόλιων ή υποτιθέμενων δόλιων ενεργειών από τον Συνεργάτη ή εάν απαιτείται από το νόμο, την δικαστική εντολή, την κυβερνητική εντολή, τη διαιτητική απόφαση ή την πολιτική ακύρωσης για την επιστροφή του συνόλου ή μέρους της Κράτησης, το Tailor-Made Experience  επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απαιτήσει από τον συνεργάτη την επιστροφή του ποσού που απαιτείται να εξοφληθεί από το Tailor-Made Experience στον Πελάτη και για τυχόν χρεώσεις της Τράπεζας που σχετίζονται με αυτήν.

 

 1. ΟΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

12.1.  Η παρούσα Συμφωνία αρχίζει από την Ημερομηνία Ισχύος και θα συνεχίσει να ισχύει, εκτός εάν καταγγελθεί γραπτώς ειδοποίηση τουλάχιστον 30 ημερών από οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη.

12.2.  Κάθε συμβαλλόμενο μέρος έχει το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα συμφωνία με άμεση ισχύ με γραπτή ειδοποίηση προς το άλλο εάν:

α. το άλλο μέρος διαπράττει ουσιώδη παραβίαση οποιασδήποτε από τις διατάξεις της παρούσας συμφωνίας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, παραβίασης των όρων 6.1, 6.2, 6.5, 6.7, 6.12, 6.13, 9, 10.5 και 11) και είτε η παραβίαση αυτή δεν είναι ικανή να αποκατασταθεί ή, σε περίπτωση παραβίασης ικανής για αποκατάσταση, ο εν λόγω διάδικος δεν το διορθώσει εντός 7 ημερών από την λήψη γραπτής ειδοποίησης με πλήρη στοιχεία της παραβίασης και την απαίτηση να αποκατασταθεί ή

β. ο συμβαλλόμενος συνεργάτης βρίσκεται σε συνεχή μη ουσιώδη παραβίαση (είτε μπορεί να επιλυθεί ή όχι) οποιασδήποτε από τις διατάξεις της παρούσας συμφωνίας,

γ. επιβαρύνεται ο εμπλεκόμενος ή ο δικαιούχος διορίζεται έναντι οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου ή περιουσιακών στοιχείων του άλλου μέρους.

δ. αυτό το άλλο μέρος προβεί σε εθελοντική συμφωνία με τους πιστωτές του ή υπόκειται σε διοικητική εντολή ·

ε. (εκτός από τους σκοπούς συγχώνευσης ή ανασυγκρότησης και με τέτοιο τρόπο ώστε η εταιρεία που προκύπτει από αυτήν να συμφωνήσει ουσιαστικά να δεσμεύεται ή να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται στο άλλο μέρος εν δυνάμει της παρούσας συμφωνίας).

ζ. οτιδήποτε ανάλογο με οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα σύμφωνα με το δίκαιο οποιασδήποτε δικαιοδοσίας συμβαίνει σε σχέση με αυτό το άλλο μέρος. ή

στ. το άλλο μέρος παύει ή απειλεί να παύσει να ασκεί τις δραστηριότητές του.

 

12.3.  Η καταγγελία της παρούσας συμφωνίας, ανεξαρτήτως του όρου που προκύπτει από αυτήν, δεν επηρεάζει κανένα από τα δικαιώματα και τα διορθωτικά μέτρα των μερών που έχουν προκύψει κατά τη λήξη τους.

 

 1. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

13.1. Κάθε συμβαλλόμενο μέρος αναγνωρίζει ότι, είτε εν δυνάμει και κατά τη διάρκεια της παρούσας συμφωνίας είτε με άλλο τρόπο, ενδέχεται να λάβει ή να αντιληφθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πληροφορίες σχετικά με το άλλο μέρος, τα σχέδια μάρκετινγκ, τους πελάτες, επιχειρήσεις, επιχειρηματικά σχέδια, τεχνολογίας ή υποθέσεων, η οποία είναι αποκλειστική και εμπιστευτική για το άλλο μέρος (“Εμπιστευτικές πληροφορίες”).

13.2. Κάθε μέρος αναλαμβάνει την υποχρέωση να διατηρεί και να διασφαλίζει τη διατήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα των Εμπιστευτικών Πληροφοριών ανά πάσα στιγμή και να διατηρεί και να διασφαλίζει ότι όλα τα εμπιστευτικά στοιχεία είναι ασφαλή και προστατευμένα από κλοπή, ζημιά, απώλεια ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και όχι ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της παρούσας Συμφωνίας ή οποιαδήποτε στιγμή στη συνέχεια, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των Εμπιστευτικών Πληροφοριών, να χρησιμοποιήσει, άμεσα ή έμμεσα, να αποκαλύψει, να εκμεταλλευτεί, να αντιγράψει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία ή να επιτρέψει σε τρίτο μέρος το ίδιο, εκτός από τον αποκλειστικό σκοπό της εκπλήρωσης των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών του βάσει του παρόντος.

13.3. Οι όροι και οι υποχρεώσεις που επιβάλλει η παρούσα παράγραφος 13 δεν ισχύουν για εμπιστευτικές πληροφορίες οι οποίες:

α. κατά το χρόνο παραλαβής από τον αποδέκτη είναι δημόσιος τομέας ·

β. μεταγενέστερα έρχεται στο δημόσιο τομέα χωρίς σφάλμα του δικαιούχου, των υπαλλήλων του ή των αντιπροσώπων του ·

γ. παραλαμβάνεται νομίμως από τον παραλήπτη από τρίτο σε απεριόριστη βάση · ή

δ. είναι ήδη γνωστό στον παραλήπτη πριν από την παραλαβή του παρόντος.

 

13.4. Ο παραλήπτης μπορεί να αποκαλύψει εμπιστευτικές πληροφορίες εμπιστευτικά σε έναν επαγγελματία σύμβουλο του δικαιούχου ή εάν αυτό απαιτείται βάσει νόμου, κανονισμού ή εντολής από αρμόδια αρχή.

13.5. Η παρούσα παράγραφος θα παραμείνει μέχρι τον τερματισμό ή τη λήξη της παρούσας συμφωνίας.

 

 1. ΕΥΘΥΝΗ

14.1. Με την επιφύλαξη της παραγράφου 14.2, Η μέγιστη συνολική ευθύνη του Tailor-Made Experience βάσει ή σε σχέση με την παρούσα συμφωνία ή οποιαδήποτε σχετική σύμβαση, είτε στο συμβόλαιο, ή οποιαδήποτε ζημία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) είτε με άλλο τρόπο, σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τις χρεώσεις που οφείλονται και καταβάλλονται στο Tailor-Made Experience κατά την ημερομηνία του γεγονότος που οδήγησε στο σχετικό δικαίωμα. Περαιτέρω, το Tailor-Made Experience δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια εισοδήματος ή κέρδους, απώλεια συμβολαίων, υπεραξίας ή άλλων άυλων ζημιών ή για οποιαδήποτε έμμεση ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία οποιουδήποτε είδους προκύψει και εάν προκλήθηκε από αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας ), παραβίαση της σύμβασης ή άλλως (ακόμη και αν το Tailor-Made Experience έχει ενημερωθεί από τον Συνεργάτη για τη δυνατότητα τέτοιας απώλειας ή ζημίας).

14.2. Καμία διάταξη της παρούσας Συμφωνίας δεν αποκλείει ή με οποιονδήποτε τρόπο και περιορίζει την ευθύνη του Tailor-Made Experience για απάτη ή θάνατο ή σωματική βλάβη που προκαλείται από την αμέλειά της ή από την εκούσια αθέτηση ή οποιαδήποτε άλλη ευθύνη στο βαθμό που δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί ως νομικό ζήτημα.

14.3. Η εν λόγω παράγραφος 14 θα παραμείνει στο σύνολό της κατά τον τερματισμό ή τη λήξη της παρούσας συμφωνίας.

 

 1. ΔΙΑΦΟΡΑ

15.1. Όλα τα δικαιώματα στην Ιστοσελίδα, την εφαρμογή, τους ιστότοπους συνεργατών και το περιεχόμενό της (εκτός από το Περιεχόμενο Συνεργάτη) (και όλα τα άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν ή έχουν λάβει άδεια από το Tailor-Made Experience) παραμένουν πάντοτε εξατομικευμένα. Καμία διάταξη της παρούσας συμφωνίας δεν παρέχει στο συνεργάτη δικαιώματα σχετικά με  πνευματική ιδιοκτησία ή την υπεραξία που σχετίζεται με αυτά. Για να βελτιστοποιήσει την Ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της  (συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου Συνεργατών), το Tailor-Made Experience μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική τoυ ευχέρεια και κατά καιρούς, να τροποποιεί τη μορφή, το περιεχόμενο και το στυλ των περιγραφών της σελίδας του χώρου, των φωτογραφιών και των μενού.

15.2. Σε περίπτωση αλλαγής του ελέγχου ή της ανώτερης διοίκησης του Συνεργάτη, ο Συνεργάτης πρέπει να φέρει την ύπαρξη και τους όρους της παρούσας Συμφωνίας στον νέο ιδιοκτήτη ή τον διευθυντή και να ενημερώσει το Tailor-Made Experience σχετικά με τα στοιχεία επικοινωνίας του σχετικού νέου προσωπικού.

15.3. Τυχόν προειδοποίηση, τιμολόγιο ή άλλη ανακοίνωση την οποία υποχρεούται να προσκομίσει ο ένας από τους συμβαλλόμενους πρέπει να επιδοθεί επαρκώς εάν αποσταλεί στον αντισυμβαλλόμενο στη διεύθυνση που ορίζεται στην παρούσα συμφωνία (ή σε άλλη διεύθυνση που κοινοποιείται εγγράφως στο άλλο μέρος) μέσω e-mail). Οι ανακοινώσεις που αποστέλλονται με συστημένη επιστολή ή καταγεγραμμένη παράδοση θεωρούνται ότι επιδίδονται σε τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την ημέρα της απόσπασης. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, οι ανακοινώσεις θεωρούνται ότι επιδίδονται την ημέρα της πραγματικής παραλαβής τους.

15.4. Έχουμε το δικαίωμα να αναθεωρούμε και να τροποποιούμε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ανά χρονικά διαστήματα  για να αντανακλούν τις αλλαγές στις συνθήκες της αγοράς που επηρεάζουν την επιχείρησή μας, τις αλλαγές στην τεχνολογία, τις αλλαγές στις μεθόδους πληρωμής, τις αλλαγές σε σχετικούς νόμους και κανονιστικές απαιτήσεις και τις αλλαγές στις δυνατότητές μας. Παρακαλούμε ελέγξτε τακτικά τους όρους μας.

15.5. Η σχέση των μερών είναι αυτή των ανεξάρτητων εργολάβων που ασχολούνται με το πλήρες εμπόριο. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα συμφωνία, καμία από τις διατάξεις της παρούσας συμφωνίας δεν αποτελεί τα μέρη ως εταίρους, κοινοπραξίες ή συνιδιοκτήτες.

15.6. Κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν μπορεί να εκχωρήσει, να μεταβιβάσει, να χρεώσει, να υποχωρήσει ή να ασχοληθεί με οποιοδήποτε μέρος ή ολόκληρη τη Συμφωνία χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του άλλου μέρους (να μην παρακρατηθεί αδικαιολόγητα, να ρυθμιστεί ή να καθυστερήσει).

15.7. Με την επιφύλαξη μόνο των διατάξεων των άρθρων 10.7 και 10.8, ένα πρόσωπο που δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος της παρούσας συμφωνίας δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλλει οποιονδήποτε όρο της παρούσας συμφωνίας.

15.8. Η παράλειψη οποιουδήποτε μέρους να επιβάλλει ή να ασκήσει ανά πάσα στιγμή ή για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα οποιαδήποτε διάρκεια ή οποιοδήποτε δικαίωμα εν δυνάμει της παρούσας συμφωνίας δεν αποτελεί και δεν θα ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτή την παράγραφο ή το δικαίωμα και δεν επηρεάζει πλέον το δικαίωμα αυτού του κόμματος να επιβάλει ή να ασκήσει το δικαίωμα αυτό αργότερα.

15.9. Εάν οποιοσδήποτε όρος της παρούσας Συμφωνίας διαπιστωθεί ότι είναι παράνομος, άκυρος ή μη εφαρμόσιμος εν δυνάμει οποιουδήποτε εφαρμοστέου νόμου, ο όρος αυτός, εφόσον διαχωρίζεται από τους υπόλοιπους όρους, θεωρείται ότι παραλείπεται από την παρούσα Συμφωνία και σε καμία περίπτωση δεν θίγει τη νομιμότητα, ή την εκτέλεση των υπόλοιπων όρων.

15.10. Η παρούσα Συμφωνία περιέχει όλους τους όρους που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των μερών σχετικά με το θέμα της και αντικαθιστά οποιαδήποτε προηγούμενη συμφωνία, κατανόηση ή διακανονισμό μεταξύ των μερών, προφορική ή γραπτή.

15.11. Η παρούσα συμφωνία διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Τα μέρη υποβάλλουν στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων τη διευθέτηση οποιασδήποτε διαφοράς που προκύπτει από ή σε σχέση με την παρούσα συμφωνία.

 

MA Dealing M IKE, Tailor-Made Experience, Θησέως 27 Αθήνα Ελλάδα

 

Αριθμός τηλεφώνου εταιρείας: +30 6977096388

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart