Σχετικά με εμάς

« Πρώτα φανταστήκαμε και έπειτα βάλαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια κορυφαία και άμεση αγορά για ποιοτικές εμπειρίες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα. Επιθυμούμε να προσφέρουμε εμπειρίες που δεν συναντώνται εύκολα στην καθημερινή ζωή και κάνουν τα πιο απροσδόκητα πράγματα πιο προσιτά! »

Η ιστορία μας

Δύο αδέλφια, η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος Μαυρίδης έχουν δει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, οι καλλιτέχνες και οι τεχνίτες που προσπάθησαν να εκφράσουν το ταλέντο τους στην Ελλάδα.

«Θέλοντας να βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε το Tailor-Made Experience, μια εταιρεία που θα συνδέσει  την τεχνική και καλλιτεχνική εμπειρία με την ανάγκη των ανθρώπων να εμπλακούν σε κάτι δημιουργικό και μοναδικό – όπως για παράδειγμα νέοι γονείς ή δυναμικοί επαγγελματίες που αναζητούν μια σύντομη απόδραση από την καθημερινή ζωή».

Συνδέοντας λοιπόν επιχειρηματίες και καλλιτέχνες με εκείνους που θέλουν να ζήσουν κάτι νέο, ανοίγουμε το δρόμο για περισσότερες δυνατότητες για τους ιδιαίτερους ανθρώπους και κατά αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε περισσότερη εργασία για ταλαντούχους ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν τη δουλειά τους.

Το Tailor-Made Experience βοηθά τους ανθρώπους να μοιράζονται το ταλέντο τους και τις πιο σημαντικές εμπειρίες με άλλους – και τις γιορτάζουμε μαζί. Για παράδειγμα, ένα μάθημα “Απογευματινής SUP YOGA” δίπλα στη θάλασσα μαζί με τους φίλους σας μπορεί να έχει περισσότερο νόημα από το να το κάνεις μόνος σου.

Η ανταλλαγή των εμπειριών που μοιραζόμαστε όλοι μαζί καθιστά τη ζωή μας πιο διασκεδαστική και πιο εκπαιδευτική. Ένα “Sandal party” όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να φτιάξετε τα δικά σας αυθεντικά ελληνικά σανδάλια, θα αλλάξει τη σχέση που είχατε μέχρι πρότινος με τα παπούτσια.

Κάτι τόσο απλό όσο αυτό, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο σημείο μέσα στην ημέρα σας, και να ανοίξετε με αυτό τον τρόπο τις πόρτες στη διά βίου μάθηση.Με μια λέξη, δημιουργούμε τις πιο αυθεντικές και μοναδικές εμπειρίες στον κόσμο με ταλαντούχους ανθρώπους, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε για μια στιγμή τη ζωή και το ταλέντο τους.

Ποιές είναι οι εμπειρίες του Tailor-Μade experience

Ακόμα και ο πιό ιδιόμορφος εκεί έξω, μπορεί να ανακαλύψει μια χρήσιμη εμπειρία που θα ζήσει μόνο μια φορά σε όλη του τη ζωή. Είτε πρόκειται για μια τέχνη εντόμων, είτε για οποιαδήποτε παθιασμένη δημιουργία (ακόμα και να παίξετε κάποιο ρόλο σε μια sitcom) – ψάξτε και βρείτε εσείς μια εξειδικευμένη και πρωτοποριακή αγορά που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας!

Οι εμπειρίες αυτές θα είναι δραστηριότητες οι οποίες είναι σχεδιασμένες και καθοδηγούμενες από παθιασμένους ειδικούς στον τομέα τους. Δίνουμε στους πελάτες ή τις ομάδες διαχείρισης και τις επιχειρήσεις, μοναδική και ειδικά προσαρμοσμένη πρόσβαση στο να αποδράσουν και να βιώσουν μια συγκλονιστική εμπειρία σε συγκεκριμένες κοινότητες και εκδηλώσεις.

Οι ειδικοί μπορούν να προσφέρουν εξερευνήσεις που διαρκούν μερικές ώρες αλλά και εμπειρίες που διαρκούν μια ολόκληρη ημέρα. Οι εμπειρίες που σας προσφέρουμε είναι εντυπωσιακές, επιθυμητές, σας ωθούν για αλλαγή και δημιουργία και μπορούν να προσφερθούν ως δώρο στους φίλους σας ή στους υπαλλήλους σας.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart