Συχνές ερωτήσεις

Συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που τέθηκαν στην MA Dealing M IKE, Tailor-Made Experience και απαντήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε.

Γενικές ερωτήσεις

Τι είναι το Tailor-Made Experience;

To Tailor-Made Experience είναι η επόμενη κορυφαία online πλατφόρμα κρατήσεων για εμπειρίες στην Ελλάδα. Με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε από τα αδέλφια Χριστίνα και Αλέξανδρο Μαυρίδη το 2018. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να βρείτε και να κάνετε κράτηση για τις εμπειρίες και τις υπηρεσίες σας.

Περισσότερες επιλογές και η εμπιστοσύνη για να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε τις συναντήσεις εμπειρίας απλές, χωρίς προσπάθεια, και γρήγορες – όλο το 24ωρο. Είναι εμπειρία για ανθρώπους, ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε. Είμαστε μια εκλεκτική ομάδα που εργάζεται σε γραφεία σε όλη την Ευρώπη, με πολλούς τοπικούς συνεργάτες.

Είναι μια εκπληκτική εταιρεία: μια πλατφόρμα 24ωρων κρατήσεων που βάζει τους πελάτες και τους διαχειριστές σε έλεγχο, σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση σε ώρες και τιμές που σας ταιριάζουν και σας δίνει όλη την τεχνογνωσία και το στυλ που χρειάζεστε να δείτε και να νιώσετε εκπληκτικά. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια  έξυπνη πλατφόρμα κρατήσεων. Είμαστε ο τόπος όπου μπορείτε να εκφραστείτε καθημερινά.

Αυτό που δεν είμαστε:

  • Δεν διαθέτουμε χώρους όπως σημεία υποδοχής, ξενοδοχεία, μπαρ ή εστιατόρια.
  • Δεν παράγουμε τρόφιμα, ποτά ή εκδηλώσεις.
  • Είμαστε απλώς άνθρωποι που είναι παθιασμένοι με μοναδικές εμπειρίες

Πώς λειτουργεί το σύστημα κρατήσεων;

Το Tailor-Made Experience παρέχει πρόσβαση στους παρόχους εμπειρίας στο δικό τους ηλεκτρονικό σύστημα ημερολογίου, ώστε να μπορούν να ελέγχουν ανεξάρτητα το ημερολόγιό τους και τη διαθεσιμότητα τους.

Τους διδάσκουμε να χρησιμοποιούν το λογισμικό, να το συγχρονίζουν με το δικό τους ψηφιακό ημερολόγιο (αν επιλέξουν να μην το χρησιμοποιήσουν ως κύριο σύστημα διαχείρισης) και να ενημερώσουν τις πληροφορίες του ραντεβού τους. Αυτό περιλαμβάνει την εκπαίδευση σχετικά με την παρεμπόδιση των χρονικών διαστημάτων που έχουν συμπληρωθεί, καθώς και τις χρονικές περιόδους κατά τις οποίες μπορεί να κλείσει ο χώρος.

Ως αποτέλεσμα, όλα τα ραντεβού που εμφανίζονται τόσο στον ιστότοπό μας όσο και στην εφαρμογή μας θα πρέπει να είναι διαθέσιμα. Εάν αντιμετωπίζετε ανακριβή διαθεσιμότητα που αναφέρεται στον ιστότοπο, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε και θα επικοινωνήσουμε με τον χώρο για να διορθώσουμε τα θέματα το συντομότερο δυνατό.

Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα για το Tailor-Made Experience;

Ανατρέξτε στη σελίδα Σχετικά με εμάς για να μάθετε τι κάνει τον κόσμο μας να περιστρέφεται. Ένα email στην ομάδα  εξυπηρέτησης πελατών θα σας δώσει μια απάντηση σε οποιεσδήποτε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις που έχετε.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω την Tailor-Made Εxperience Δωροκάρτα μου;

Οι δωροκάρτες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και ισχύουν για τις online κρατήσεις και τις αγορές eVoucher μέσω του tailormadexperience.com ή της εφαρμογής του Tailor-Made Experience. Απλά περιηγηθείτε και κάντε κράτηση σε μία από τις χιλιάδες εκδηλώσεις σε διεθνές επίπεδο. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλα όσα σχετίζονται με τις δωροκάρτες μας.

Πώς μπορώ να κάνω μια καταγγελία σχετικά με έναν χώρο;

Ελπίζουμε ότι οι χώροι όπου εργαζόμαστε δεν είναι τυχαίοι, αλλά αν έχετε διαφορετική άποψη, μπορείτε να τους ενημερώσετε. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τυχόν αντιρρήσεις που έχετε κατά τη διάρκεια που βρίσκεστε στον χώρο, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξομαλύνετε αυτά τα πράγματα. Αρχικά προσπαθήστε να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή – παρεξηγήσεις, λάθη ή προβλήματα μπορούν συχνά να αντιμετωπιστούν ή να διορθωθούν αμέσως από τον ίδιο τον χώρο.

Σε αντίθετη περίπτωση, γράψτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, παρέχοντας τις ακόλουθες πληροφορίες:
Οι παραγγελίες μου

Πού είναι το email επιβεβαίωσης της κράτησης μου;

Στέλνουμε το email επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ειλικρινά!

Εξαφανίζονται μερικές φορές κάπου στην παγκόσμια μαύρη τρύπα – υποψιαζόμαστε ότι προσγειώνεται στον ίδιο χώρο με όλα αυτά τα χαμένα  στοιχεία. Αν δεν φαίνεται να έχετε κάτι στο email σας, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας πρώτα. Αν το βρίσκετε εκεί, παρακαλώ  βάλτε του την ετικέτα ως “ως επιθυμητό email” και προσθέστε τη διεύθυνση στη λίστα των αποδεκτών email  σας – αυτό θα πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει την επόμενη φορά.

Αν δεν υπάρχει ακόμα εκεί, οι οδηγίες για απώλεια του email επιβεβαίωσης της κράτησης  θα πρέπει να είναι χρήσιμες. 

Έχω χάσει το email επιβεβαίωσης της κράτησης.

Κανένα πρόβλημα, απλά στείλτε e-mail στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Στη συνέχεια, θα σας σταλεί ξανά το email επιβεβαίωσης της κράτησής σας και θα μπορεσετε να απολαύσετε τις καλές περιποιήσεις μας!

Αγωνίζομαι να έρθω σε επαφή με έναν χώρο

Πρώτα απ ‘όλα να γνωρίζετε ότι αν είναι ένας δημοφιλής χώρος, τα τηλέφωνα μπορεί να είναι λίγο απασχολημένα – προσπαθήσατε να τους στείλετε ένα email; Εάν και πάλι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε, γράψτε μας στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
 

Θα διαβιβάσουμε τα στοιχεία σας και θα έρθουμε σε επαφή με τον πάροχο υπηρεσιών, ζητώντας να σας επιβεβαιώσουν και να επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Γιατί δεν έφτασε ακόμα το κουπόνι μου;

Συγγνώμη, δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί.

Τα eVouchers πρέπει να φτάνουν 48 ώρες αφότου ολοκληρώσετε την παραγγελία σας – δείτε τις προτάσεις για την εύρεση ενός email  επιβεβαίωσης κράτησης που λείπει, αν η δική σας δεν έχει φθάσει.

Πού μπορώ να προσθέσω τον κωδικό προσφοράς μου;

Κατά την κράτηση ενός ραντεβού ή την αγορά ενός κωδικού, στο ταμείο θα δείτε ένα κουτί που αναφέρει τους κωδικούς. Απλά εισάγετε τον κωδικό σας στην ίδια ακριβώς μορφή που τον έχετε λάβει, βεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχουν κενά, κάντε κλικ στο Προσθήκη Κωδικού και αυτό θα το προσθέσει αυτόματα στην παραγγελία σας.

Τι γίνεται αν πρέπει να αλλάξω την κράτησή μου;

Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να ακυρώσετε την κράτησή σας, αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε αν το κάνετε. Όταν ζητάτε τροποποίηση ή ακύρωση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email και συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:
Μόλις λάβουμε και επεξεργαστούμε το αίτημά σας, είτε θα αναπρογραμματίσουμε το ραντεβού σας, θα μεταφέρουμε την κράτησή σας (σημειώστε ότι δεν σας εκδίδουμε πιστωτικό σημείωμα, δείτε παρακάτω την πολιτική μας), ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε μια εναλλακτική προσφορά που σας ταιριάζει.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια σχετικά με ακυρώσεις και τροποποιήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Πώς μπορώ να λύσω ένα σφάλμα χρέωσης;

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε χρεωθεί διαφορετική τιμή από αυτή που αναγράφεται στον ιστότοπο, τότε γράψτε μας στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, και θα το λύσουμε.

Tailor-Made Experience Kοινότητα

Βοήθεια, δεν μπορώ να συνδεθώ!

Είναι τόσο ενοχλητικό, όταν δεν μπορείτε να βρείτε το απόκομμα χαρτιού, όπου έχετε γράψει  τον κρίσιμο κωδικό πρόσβασης. Πρώτον, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε ένα προφίλ στο Tailor-Made Experience. Συχνά οι άνθρωποι αγοράζουν μια φοβερή θεραπεία/υπηρεσία στο Tailor-Made Experience ή υπογράφουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τη newsletter μας αλλά δεν δημιουργούν ένα προφίλ. Εάν είστε εσείς, κάντε κλικ στο εγγραφείτε  και ξεκινήστε.

Εάν έχετε ένα προφίλ στο Tailor-Made Experience απλά κάντε κλικ στο κουμπί Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας; σύνδεσμο και θα σας στείλουμε ένα σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. Ακόμα έχετε προβλήματα; Στείλτε μας email   και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή σε ένα από τα newsletters σας;

Λυπούμαστε που μας αφήνετε, αλλά η κατάργηση της εγγραφής από τα newsletter μας είναι εύκολη. Απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο κάτω μέρος του newsletter και ακολουθήστε τις οδηγίες που βλέπετε στην οθόνη. Σε περίπτωση αποτυχίας, στείλτε email στην ομάδα μας φροντίζοντας να μας δώσετε τα στοιχεία της διεύθυνσης του email σας, ώστε να γνωρίζουμε ποιοι είστε!

Πώς μπορώ να αλλάξω ορισμένα από τα λεπτομερή στοιχεία του προφίλ μου;

Εάν έχετε ένα προφίλ στο Tailor-Made Experience απλά κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφή, στη συνέχεια κάντε κλικ στο pic ή το avatar του προφίλ σας και έπειτα στο Επεξεργασία προφίλ Αλλάξτε τα στοιχεία σας και ολόκληρη η Tailor-Made Experience  κοινότητα θα είναι πιο ενημερωμένη με τις συναρπαστικές αλλαγές στη ζωή σας.

Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα για μια συγκεκριμένη εμπειρία;

Όχι μόνο έχουμε χιλιάδες κριτικές στους χώρους μας, που γράφονται από αξιόλογους πελάτες όπως εσείς, έχουμε επίσης τον σύμβουλό μας. Το δημιούργησε ο Editorial manager μας, ο οποίος προσφέρει εβδομαδιαία έμπνευση και σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες εμπειρίες και υπηρεσίες για τις ανάγκες σας. Επίσης, Θα σας παρουσιάσει κορυφαίους καλλιτέχνες και επιχειρηματίες μας και τους ειδικούς του Tailor-Made Experience.

Πώς μπορώ να κάνω σχόλια για έναν χώρο ή μια εμπειρία;

Γίνε μέλος της Tailor-Made κοινότητας, κάνοντας κλικ στο κάνε εγγραφή. Στη συνέχεια, μπορείτε να γράψετε ότι έχετε μέσα στην καρδιά σας κάνοντας κριτικές και φυσικά να ρωτήσετε ή να απαντήσετε σε ερωτήσεις στην υπόλοιπη κοινότητα. Πρέπει να κρατήσετε τον αριθμό κράτησής σας.

Νιώθω ότι μια κριτική που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αφαιρεθεί

‘Ερχονται συχνά με προσωπική γνώμη και είναι δύσκολο να αποδείξουμε αν είναι «σωστές» ή «λάθος» αλλά το πρώτο βήμα είναι να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στη σελίδα της κοινότητας μας – οδηγίες για να δούμε αν η κριτική τους έχει φύγει. Αν ήταν αρκετά άτακτοι και απειλούν ή χρησιμοποιούν κακή γλώσσα ή αποδείξετε ότι έχουν χρησιμοποιήσει ψεύτικη ταυτότητα, αφήστε μας ένα email και θα φύγει γρήγορα σαν αστραπή.

Εναλλακτικά, αν είστε επιχειρηματίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να δείξετε στη Κοινότητα του Tailor-Made Experience  πόσο καλός είστε στην αντιμετώπιση των παρεξηγήσεων. Σχολιάστε τη κριτική με τις επισημάνσεις σας και δίνοντας μια χρήσιμη απάντηση για όποιον ασχολείται με το θέμα θα τον κάνει να παραμείνει στη σελίδα για να τα διαβάσει όλα.

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Πώς μπορώ να ενημερώσω τη λίστα μου;

Με την αναβάθμιση στη Σύνδεση, όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση σε πολλά καταπληκτικά εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε καλύτερα την  εμπειρία  σας, αλλά θα έχετε επίσης έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμών που θα σας υποστηρίζει.

Θα έχετε πρόσβαση στη διαδικασία φόρτωσης όλων των εμπειριών και υπηρεσιών και θα σας δώσουν συμβουλές για το πώς να βοηθήσουν να λάμψει ο χώρος σας. Επικοινωνήστε με την διεύθυνση του Tailor-Made Experience και σύντομα θα σας βοηθήσουμε να γεμίσετε τυχόν κενές θέσεις ή ήσυχες ώρες.

Ενδιαφέρομαι για μια δουλειά στo Tailor-Made Experience

Eίναι μια νέα, εξειδικευμένη και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία. Κάθε εβδομάδα καλωσορίζουμε νέα μέλη από όλο τον κόσμο. Εάν είστε ταλαντούχοι και επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μαςκάντε κλικ εδώ για να δείτε ποιο ρόλο αναζητάτε αυτή τη στιγμή και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Ενδιαφέρομαι να γίνω προμηθευτής

Με τo Tailor-Made Experience, μπορείτε να διαχειριστείτε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο – ακόμη και από το κινητό σας. Οι πελάτες σας θα αγαπήσουν το να είναι σε θέση να κάνουν τις κρατήσεις τους 24 ώρες το 24ώρο και η παρουσία μας σε απευθείας σύνδεση και το τεράστιο δίκτυο μας, σημαίνει ότι θα ανοίξετε τις πόρτες σας σε νέους πελάτες που θα μπορούσαν να σας βρουν μόνο μέσω  του Tailor-Made Experience. Δείτε περισσότερα για όλα όσα είμαστε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Start typing and press Enter to search

Shopping Cart